Bewi Napisano 23 Sierpnia #705325 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Siems, mogę ogarnąć serwer, by wyglądało i działało wszystko oraz trochę pododawać kanałów. Dodał bym w tematach odnośnie discorda coś na wzór rekrutacji do zarządu, lub nawet na samym dc mogę ogarnąć. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Sierpnia #705350 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Kontaktuj się na DC głównie z @ Bene oraz @ Adi odnośnie pomysłów, propozycji oraz działania (głównie mam na myśli uprawnień) Bene i Bewi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Sierpnia #705351 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi