iampeks Napisano 3 Września #705612 Udostępnij Napisano 3 Września Cześć, Wczoraj ok. 16-17 został mi zmniejszony poziom na klasie Assassin XXL. Mój poziom wynosił ok. 41500 a 42000, precyzyjnie nie podam, bo nie pamiętam dokładnie, być może możecie zweryfikować. Czy można mi go przywrócić na tej klasie ? Dzięki, 5iona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 3 Września #705613 Udostępnij Napisano 3 Września jestem świadkiem dostał kicka za miny w przejściach , a gdy wrócił zmniejszył mu się poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 3 Września #705614 Udostępnij Napisano 3 Września (edytowane) Następnym razem jak wchodzę to nie uciekaj z serwera xD LVL dodałem, ale nie wiem czy na pewno się dodało bo byłeś offline jak coś to pisz pv. Edytowane 3 Września przez strafelegit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 3 Września #705615 Udostępnij Napisano 3 Września Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi