iampeks Posted September 3 #705612 Share Posted September 3 Cześć, Wczoraj ok. 16-17 został mi zmniejszony poziom na klasie Assassin XXL. Mój poziom wynosił ok. 41500 a 42000, precyzyjnie nie podam, bo nie pamiętam dokładnie, być może możecie zweryfikować. Czy można mi go przywrócić na tej klasie ? Dzięki, 5iona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TamKamper! Posted September 3 #705613 Share Posted September 3 jestem świadkiem dostał kicka za miny w przejściach , a gdy wrócił zmniejszył mu się poziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted September 3 #705614 Share Posted September 3 (edited) Następnym razem jak wchodzę to nie uciekaj z serwera xD LVL dodałem, ale nie wiem czy na pewno się dodało bo byłeś offline jak coś to pisz pv. Edited September 3 by strafelegit Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted September 3 #705615 Share Posted September 3 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts