Ops. Napisano 9 Września 2015 #327332 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Twój nick podczas gry: Ops. Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą. Czyli jakieś 15-20 minut temu. Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: Na screenie i tak będzie. Uzasadnienie: Emm, nie ma żadnego. Dostałem bana chyba za wallhack i aima, a z tego co wiem jeden screen i tak jest robiony automatycznie przy takim banie. I mam tylko jedno pytanie, czy tutaj Admini są na tyle nieudolni, że nie potrafią zrobić 5 screenów? http://www.speedyshare.com/uRBJF/2eaab4c7/screen.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Września 2015 #327363 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dostałeś bana na jeden dzień z 5 powodem z amxmodmenu. Nie wiem co to za powód, ale zapraszam admina banującego, żeby wyjaśnił za co ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N@irod.~~ Napisano 9 Września 2015 #327369 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Tak,tak Ci admini sobie leca w kulki banują dobrych graczy i tych ktorzy ich denerwuja zostają zbanowani za gówno :] a adminow jest bardzo mało na serverze bo z tego co gram to Widzę tylko Magic of papis który Pewnie opsa zbanował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops. Napisano 9 Września 2015 Autor #325709 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dostałeś bana na jeden dzień z 5 powodem z amxmodmenu. Nie wiem co to za powód, ale zapraszam admina banującego, żeby wyjaśnił za co ban. Nie wiem czy mogę się wypowiadać we własnym temacie, ale chciałbym podziękować za wyjaśnienie. Niestety bany chyba są tutaj zbugowane, więc nie byłem świadomy, że dostałem bana na jeden dzień. Ale oczywiście chciałbym wiedzieć jakie przestępstwa popełniłem, bo póki co nic mi nie przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2015 #327571 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Czas minął. Ban wygasł, więc nie dam Ci ub, ale podsyłam temat górze i niech wyciągną konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2015 #327572 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi