*_*Anonimowy*_* Napisano 15 Października #706737 Udostępnij Napisano 15 Października Siemka chciałbym zostać adminem na tym serwerze jestem aktywny często nie mam doświadczenia ale myślę że sobie poradzę bo przyda sie pomoc przy serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 15 Października #706738 Udostępnij Napisano 15 Października Lepiej jak edytujesz i dostosujesz się do wzoru a z doświadczeniem zawsze pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 15 Października #706739 Udostępnij Napisano 15 Października Wzoru jeszcze nie ma, bo ktoś zapomniał dodać wieczorem pewnie już będzie, ale jak chcesz zobaczyć, jaki jest wzór oraz wymagania to masz w dziale cod 45k. Pamiętaj, że przed napisaniem podania musisz zakupić grę cs 1.6 na steam (widziałem że nie masz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 15 Października #706740 Udostępnij Napisano 15 Października Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi