*_*Anonimowy*_* Posted October 15 #706737 Share Posted October 15 Siemka chciałbym zostać adminem na tym serwerze jestem aktywny często nie mam doświadczenia ale myślę że sobie poradzę bo przyda sie pomoc przy serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TamKamper! Posted October 15 #706738 Share Posted October 15 Lepiej jak edytujesz i dostosujesz się do wzoru a z doświadczeniem zawsze pomożemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted October 15 #706739 Share Posted October 15 Wzoru jeszcze nie ma, bo ktoś zapomniał dodać wieczorem pewnie już będzie, ale jak chcesz zobaczyć, jaki jest wzór oraz wymagania to masz w dziale cod 45k. Pamiętaj, że przed napisaniem podania musisz zakupić grę cs 1.6 na steam (widziałem że nie masz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted October 15 #706740 Share Posted October 15 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts