_Michellese Posted October 26 #706930 Share Posted October 26 Nick: _Michellese Wiek: 30 Doświadczenie (w byciu adminem): niestety póki co nie posiadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3, ale będę się pilnie uczyć żeby wiedzieć więcej Staż w CS-sie: 6-7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram praktycznie codziennie, na serwerze jestem od ponad roku, mnóstwo osób mnie kojarzy. Mam taką pracę, że mogę praktycznie w każdej chwili wejść, żeby sprawdzić co się dzieje i ewentualnie pomóc. A niestety czasami jak jestem, są gracze którzy utrudniają grę, wyzywają bądź są AFK, a nie ma kto zrobić z nimi porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: +-3h, w weekendy więcej. Kontakt: https://www.facebook.com/share/ZsnoM34QsAahj8Na/?mibextid=LQQJ4d https://www.instagram.com/_michellese/profilecard/?igsh=dW5xcnh3bXZ5OXcw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/_Michellese/145.239.19.217:27015/ MLQ-1938 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewi Posted October 26 #706932 Share Posted October 26 Teraz, Bewi napisał: Czytając nick jestem na Tak +staz +aktywnosc PS. Co do nauki to mogę wytłumaczyć co jak działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokuuu Posted October 26 #706933 Share Posted October 26 (edited) + wiek "magiczna 30 " + Staż + STEAM + aktywność na serwerze widuję bardzo często - AMXX ale to da się poprawić Więc ja jestem za tym żeby dać szansę na TAK Ps. Popraw aktywność na forum Edited October 26 by Smokuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GumiS1906 Posted October 26 #706934 Share Posted October 26 Jestem na TAK +staż +wiek + aktywnośc na serwerze + kultura i znajomość na regulaminu - AMX ale kazdy może się nauczyć (sam jestem tego przykładem) Ps. Mniej strzelaj do mnie 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gie Posted October 27 #706950 Share Posted October 27 Oczywiście na tak ..kucanie ode mnie ściągnęłaś :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazY DaddY* Posted October 27 #706951 Share Posted October 27 Dzien dobry, Jak najbardziej jestem rowniez na tak , bardzo znana nam wszystkim plec piekna. - staz - aktywnosc - TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
'ReVo. Posted October 27 #706953 Share Posted October 27 Jestem na TAK Kultura Steam Wiek Mikro Staż Często widywana na serwerze w godzinach w których nie ma admina AMXX sie nauczy wiec to nie problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FPS_761 Posted Sunday at 04:03 PM #706956 Share Posted Sunday at 04:03 PM Nie gryzie się w język ,ale ocenia sprawiedliwie, jest często na serwerze,reszte ogarnie. Dałbym szanse, bo każdy powinien ją mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted Sunday at 04:46 PM #706958 Share Posted Sunday at 04:46 PM AMX to akurat najmniejszy problem, sporo Adminów miało na tym serwerze swój "pierwszy raz" Wszystkiego można się bardzo szybko nauczyć jeśli tylko się chce Witam na okresie próbnym póki co a później zobaczymy co dalej GumiS1906 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted Sunday at 04:46 PM #706959 Share Posted Sunday at 04:46 PM Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts