_Michellese Napisano 26 Października #706930 Udostępnij Napisano 26 Października Nick: _Michellese Wiek: 30 Doświadczenie (w byciu adminem): niestety póki co nie posiadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3, ale będę się pilnie uczyć żeby wiedzieć więcej Staż w CS-sie: 6-7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram praktycznie codziennie, na serwerze jestem od ponad roku, mnóstwo osób mnie kojarzy. Mam taką pracę, że mogę praktycznie w każdej chwili wejść, żeby sprawdzić co się dzieje i ewentualnie pomóc. A niestety czasami jak jestem, są gracze którzy utrudniają grę, wyzywają bądź są AFK, a nie ma kto zrobić z nimi porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: +-3h, w weekendy więcej. Kontakt: https://www.facebook.com/share/ZsnoM34QsAahj8Na/?mibextid=LQQJ4d https://www.instagram.com/_michellese/profilecard/?igsh=dW5xcnh3bXZ5OXcw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/_Michellese/145.239.19.217:27015/ MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 26 Października #706932 Udostępnij Napisano 26 Października Teraz, Bewi napisał: Czytając nick jestem na Tak +staz +aktywnosc PS. Co do nauki to mogę wytłumaczyć co jak działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 26 Października #706933 Udostępnij Napisano 26 Października (edytowane) + wiek "magiczna 30 " + Staż + STEAM + aktywność na serwerze widuję bardzo często - AMXX ale to da się poprawić Więc ja jestem za tym żeby dać szansę na TAK Ps. Popraw aktywność na forum Edytowane 26 Października przez Smokuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 26 Października #706934 Udostępnij Napisano 26 Października Jestem na TAK +staż +wiek + aktywnośc na serwerze + kultura i znajomość na regulaminu - AMX ale kazdy może się nauczyć (sam jestem tego przykładem) Ps. Mniej strzelaj do mnie 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gie Napisano 27 Października #706950 Udostępnij Napisano 27 Października Oczywiście na tak ..kucanie ode mnie ściągnęłaś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazY DaddY* Napisano 27 Października #706951 Udostępnij Napisano 27 Października Dzien dobry, Jak najbardziej jestem rowniez na tak , bardzo znana nam wszystkim plec piekna. - staz - aktywnosc - TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'ReVo. Napisano 27 Października #706953 Udostępnij Napisano 27 Października Jestem na TAK Kultura Steam Wiek Mikro Staż Często widywana na serwerze w godzinach w których nie ma admina AMXX sie nauczy wiec to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FPS_761 Napisano 27 Października #706956 Udostępnij Napisano 27 Października Nie gryzie się w język ,ale ocenia sprawiedliwie, jest często na serwerze,reszte ogarnie. Dałbym szanse, bo każdy powinien ją mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Października #706958 Udostępnij Napisano 27 Października AMX to akurat najmniejszy problem, sporo Adminów miało na tym serwerze swój "pierwszy raz" Wszystkiego można się bardzo szybko nauczyć jeśli tylko się chce Witam na okresie próbnym póki co a później zobaczymy co dalej GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Października #706959 Udostępnij Napisano 27 Października Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi