Rafi_wola Posted November 8 #707585 Share Posted November 8 (edited) Twój nick podczas gry:RaFi;*Wo(L)a Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa:Only dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 39244515 Uzasadnienie: brak *Demka z serwera: Link do bana: https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=852 MultiHeadDemo_1.dem MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem Edited November 9 by Piesy Dodanie linku do bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piesy Posted November 8 #707593 Share Posted November 8 @ ~Czarna~ decydujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted November 9 #707622 Share Posted November 9 Obejrzałam demka, plus zostały jeszcze sprawdzone inaczej. Dla mnie nie ma na nich niczego nadzwyczajnego, są czyste. Jak dla mnie UB ale żeby nie było, że sama podejmuję decyzję bo to gracz ode mnie to poproszę jeszcze kogoś z UBT o zerknięcie @ Piesy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piesy Posted November 9 #707625 Share Posted November 9 (edited) Według @ TamKamper! Demka są czyste, (obgadane na DC na kanale ubt) @ Rafi_wola dostajesz UB, i pamiętaj graj czysto aby nie było takich problemów jak teraz Edited November 9 by Piesy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piesy Posted November 9 #707626 Share Posted November 9 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts