Rafi_wola Napisano 8 Listopada #707585 Udostępnij Napisano 8 Listopada (edytowane) Twój nick podczas gry:RaFi;*Wo(L)a Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa:Only dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 39244515 Uzasadnienie: brak *Demka z serwera: Link do bana: https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=852 MultiHeadDemo_1.dem MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem Edytowane 9 Listopada przez Piesy Dodanie linku do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 8 Listopada #707593 Udostępnij Napisano 8 Listopada @ ~Czarna~ decydujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Listopada #707622 Udostępnij Napisano 9 Listopada Obejrzałam demka, plus zostały jeszcze sprawdzone inaczej. Dla mnie nie ma na nich niczego nadzwyczajnego, są czyste. Jak dla mnie UB ale żeby nie było, że sama podejmuję decyzję bo to gracz ode mnie to poproszę jeszcze kogoś z UBT o zerknięcie @ Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 9 Listopada #707625 Udostępnij Napisano 9 Listopada (edytowane) Według @ TamKamper! Demka są czyste, (obgadane na DC na kanale ubt) @ Rafi_wola dostajesz UB, i pamiętaj graj czysto aby nie było takich problemów jak teraz Edytowane 9 Listopada przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 9 Listopada #707626 Udostępnij Napisano 9 Listopada Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi