Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] przeniesienie rangi XXL

ToBi

Rekomendowane odpowiedzi

• Support Admin

Witam piszę w dość głupiej sprawię po kilku latach zachciało mi się wrócić na serwer z młodości jakim jest COD45K, oczywiście na początek zainstalowałem wersję "FREE" i po tym wykupiłem na 30 dni klasy XXL ale coś mnie tak wzięło i zakupiłem cs 1.6 na steam i czy jest możliwość przeniesienia tych rang XXL na konto steam czy jednak było trzeba myśleć wcześniej? Oczywiście jeżeli to będzie problem to zakupię drugi raz :)

• Opiekun CS 1.6 PAINTBALL
8 minut temu, ToBi napisał:

Witam piszę w dość głupiej sprawię po kilku latach zachciało mi się wrócić na serwer z młodości jakim jest COD45K, oczywiście na początek zainstalowałem wersję "FREE" i po tym wykupiłem na 30 dni klasy XXL ale coś mnie tak wzięło i zakupiłem cs 1.6 na steam i czy jest możliwość przeniesienia tych rang XXL na konto steam czy jednak było trzeba myśleć wcześniej? Oczywiście jeżeli to będzie problem to zakupię drugi raz :)

Jeżeli kupiłeś klasy XXL na nick to po prostu na koncie steam zaloguj się na tym samym nicku (wpiszesz hasło i będziesz mógł grać niczym się to nie różni) 

• Administrator

jeżeli wpiszesz na steamie sobie w konsoli to setinfo _ss haslo to będzie działać też tutaj i tutaj.

Warunkiem musi być ten sam nick co na non steamie

• Support Admin
4 minuty temu, strafelegit napisał:

Jeżeli kupiłeś klasy XXL na nick to po prostu na koncie steam zaloguj się na tym samym nicku (wpiszesz hasło i będziesz mógł grać niczym się to nie różni) 

właśnie to zrobiłem ten sam nick i hasło inne levele zostały ale XXL nie zrobiłem to co napisał @ aquax  i mam nadzieję będzie cacy 

• Support Admin
15 minut temu, aquax napisał:

jeżeli wpiszesz na steamie sobie w konsoli to setinfo _ss haslo to będzie działać też tutaj i tutaj.

Warunkiem musi być ten sam nick co na non steamie

wpisałem to i po zmianie mapy to samo bez zmian brak dostępu

5 minut temu, ToBi napisał:

wpisałem to i po zmianie mapy to samo bez zmian brak dostępu

Jeżeli wpisujesz poprawny nick to nawet na steamie powinno ci wyskoczyć że musisz wpisać hasło także idk @ aquax

• Support Admin
4 minuty temu, strafelegit napisał:

Jeżeli wpisujesz poprawny nick to nawet na steamie powinno ci wyskoczyć że musisz wpisać hasło także idk @ aquax

po zmianie nicku z NS na Steam prosiło o hasło i było prawidłowe jak na NS teraz wpisywałem to co @ aquax  podał ale niestety nie działa :/ najwyżej kupię drugi raz :P

57 minut temu, ToBi napisał:

@ aquax  @ strafelegit  zamknijcie ten temat ja dziś wracam z podróży służbowej to zakupie ponownie usługę a szkoda zaśmiecać dział 

Jak masz wolne pieniądze to możesz przekazywać darowizny. Co do premium aquax wróci to będziesz miał.

Edytowane przez strafelegit

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...