ToBi Posted November 16 #707897 Share Posted November 16 Witam piszę w dość głupiej sprawię po kilku latach zachciało mi się wrócić na serwer z młodości jakim jest COD45K, oczywiście na początek zainstalowałem wersję "FREE" i po tym wykupiłem na 30 dni klasy XXL ale coś mnie tak wzięło i zakupiłem cs 1.6 na steam i czy jest możliwość przeniesienia tych rang XXL na konto steam czy jednak było trzeba myśleć wcześniej? Oczywiście jeżeli to będzie problem to zakupię drugi raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted November 16 #707898 Share Posted November 16 8 minut temu, ToBi napisał: Witam piszę w dość głupiej sprawię po kilku latach zachciało mi się wrócić na serwer z młodości jakim jest COD45K, oczywiście na początek zainstalowałem wersję "FREE" i po tym wykupiłem na 30 dni klasy XXL ale coś mnie tak wzięło i zakupiłem cs 1.6 na steam i czy jest możliwość przeniesienia tych rang XXL na konto steam czy jednak było trzeba myśleć wcześniej? Oczywiście jeżeli to będzie problem to zakupię drugi raz Jeżeli kupiłeś klasy XXL na nick to po prostu na koncie steam zaloguj się na tym samym nicku (wpiszesz hasło i będziesz mógł grać niczym się to nie różni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted November 16 #707900 Administrator Share Posted November 16 jeżeli wpiszesz na steamie sobie w konsoli to setinfo _ss haslo to będzie działać też tutaj i tutaj. Warunkiem musi być ten sam nick co na non steamie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBi Posted November 16 Author #707901 Share Posted November 16 okej zaraz sprawdzę czy działa i dam odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBi Posted November 16 Author #707902 Share Posted November 16 4 minuty temu, strafelegit napisał: Jeżeli kupiłeś klasy XXL na nick to po prostu na koncie steam zaloguj się na tym samym nicku (wpiszesz hasło i będziesz mógł grać niczym się to nie różni) właśnie to zrobiłem ten sam nick i hasło inne levele zostały ale XXL nie zrobiłem to co napisał @ aquax i mam nadzieję będzie cacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBi Posted November 16 Author #707903 Share Posted November 16 15 minut temu, aquax napisał: jeżeli wpiszesz na steamie sobie w konsoli to setinfo _ss haslo to będzie działać też tutaj i tutaj. Warunkiem musi być ten sam nick co na non steamie wpisałem to i po zmianie mapy to samo bez zmian brak dostępu Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted November 16 #707904 Share Posted November 16 5 minut temu, ToBi napisał: wpisałem to i po zmianie mapy to samo bez zmian brak dostępu Jeżeli wpisujesz poprawny nick to nawet na steamie powinno ci wyskoczyć że musisz wpisać hasło także idk @ aquax Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBi Posted November 16 Author #707905 Share Posted November 16 4 minuty temu, strafelegit napisał: Jeżeli wpisujesz poprawny nick to nawet na steamie powinno ci wyskoczyć że musisz wpisać hasło także idk @ aquax po zmianie nicku z NS na Steam prosiło o hasło i było prawidłowe jak na NS teraz wpisywałem to co @ aquax podał ale niestety nie działa najwyżej kupię drugi raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBi Posted November 16 Author #707918 Share Posted November 16 @ aquax @ strafelegit zamknijcie ten temat ja dziś wracam z podróży służbowej to zakupie ponownie usługę a szkoda zaśmiecać dział Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted November 16 #707919 Share Posted November 16 (edited) 57 minut temu, ToBi napisał: @ aquax @ strafelegit zamknijcie ten temat ja dziś wracam z podróży służbowej to zakupie ponownie usługę a szkoda zaśmiecać dział Jak masz wolne pieniądze to możesz przekazywać darowizny. Co do premium aquax wróci to będziesz miał. Edited November 16 by strafelegit Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit Posted November 16 #707926 Share Posted November 16 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts