ToBi Napisano Sobota o 00:30 #707897 Udostępnij Napisano Sobota o 00:30 Witam piszę w dość głupiej sprawię po kilku latach zachciało mi się wrócić na serwer z młodości jakim jest COD45K, oczywiście na początek zainstalowałem wersję "FREE" i po tym wykupiłem na 30 dni klasy XXL ale coś mnie tak wzięło i zakupiłem cs 1.6 na steam i czy jest możliwość przeniesienia tych rang XXL na konto steam czy jednak było trzeba myśleć wcześniej? Oczywiście jeżeli to będzie problem to zakupię drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Sobota o 00:39 #707898 Udostępnij Napisano Sobota o 00:39 8 minut temu, ToBi napisał: Witam piszę w dość głupiej sprawię po kilku latach zachciało mi się wrócić na serwer z młodości jakim jest COD45K, oczywiście na początek zainstalowałem wersję "FREE" i po tym wykupiłem na 30 dni klasy XXL ale coś mnie tak wzięło i zakupiłem cs 1.6 na steam i czy jest możliwość przeniesienia tych rang XXL na konto steam czy jednak było trzeba myśleć wcześniej? Oczywiście jeżeli to będzie problem to zakupię drugi raz Jeżeli kupiłeś klasy XXL na nick to po prostu na koncie steam zaloguj się na tym samym nicku (wpiszesz hasło i będziesz mógł grać niczym się to nie różni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Sobota o 00:40 #707900 Administrator Udostępnij Napisano Sobota o 00:40 jeżeli wpiszesz na steamie sobie w konsoli to setinfo _ss haslo to będzie działać też tutaj i tutaj. Warunkiem musi być ten sam nick co na non steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano Sobota o 00:43 Autor #707901 Udostępnij Napisano Sobota o 00:43 okej zaraz sprawdzę czy działa i dam odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano Sobota o 00:45 Autor #707902 Udostępnij Napisano Sobota o 00:45 4 minuty temu, strafelegit napisał: Jeżeli kupiłeś klasy XXL na nick to po prostu na koncie steam zaloguj się na tym samym nicku (wpiszesz hasło i będziesz mógł grać niczym się to nie różni) właśnie to zrobiłem ten sam nick i hasło inne levele zostały ale XXL nie zrobiłem to co napisał @ aquax i mam nadzieję będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano Sobota o 00:56 Autor #707903 Udostępnij Napisano Sobota o 00:56 15 minut temu, aquax napisał: jeżeli wpiszesz na steamie sobie w konsoli to setinfo _ss haslo to będzie działać też tutaj i tutaj. Warunkiem musi być ten sam nick co na non steamie wpisałem to i po zmianie mapy to samo bez zmian brak dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Sobota o 01:03 #707904 Udostępnij Napisano Sobota o 01:03 5 minut temu, ToBi napisał: wpisałem to i po zmianie mapy to samo bez zmian brak dostępu Jeżeli wpisujesz poprawny nick to nawet na steamie powinno ci wyskoczyć że musisz wpisać hasło także idk @ aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano Sobota o 01:09 Autor #707905 Udostępnij Napisano Sobota o 01:09 4 minuty temu, strafelegit napisał: Jeżeli wpisujesz poprawny nick to nawet na steamie powinno ci wyskoczyć że musisz wpisać hasło także idk @ aquax po zmianie nicku z NS na Steam prosiło o hasło i było prawidłowe jak na NS teraz wpisywałem to co @ aquax podał ale niestety nie działa najwyżej kupię drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano Sobota o 11:02 Autor #707918 Udostępnij Napisano Sobota o 11:02 @ aquax @ strafelegit zamknijcie ten temat ja dziś wracam z podróży służbowej to zakupie ponownie usługę a szkoda zaśmiecać dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Sobota o 11:51 #707919 Udostępnij Napisano Sobota o 11:51 (edytowane) 57 minut temu, ToBi napisał: @ aquax @ strafelegit zamknijcie ten temat ja dziś wracam z podróży służbowej to zakupie ponownie usługę a szkoda zaśmiecać dział Jak masz wolne pieniądze to możesz przekazywać darowizny. Co do premium aquax wróci to będziesz miał. Edytowane Sobota o 12:01 przez strafelegit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Sobota o 16:51 #707926 Udostępnij Napisano Sobota o 16:51 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi