ToBi Napisano 26 Listopada #708285 Udostępnij Napisano 26 Listopada Nick: ToBi Wiek: 22 lata (staruch) Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:119350311 Doświadczenie: Doświadczenie mam mogę powiedzieć spore na 2 sieciach posiadałem rangę UBT 1.6 oraz UBT CS GO i na 1 sieci Opiekun UBT Sourcebans jak i Amxbans nie jest mi obce. Dlaczego Ty: Przesiaduje często na forum na laptopie albo telefonie (laptop praktycznie ciągle mam przy sobie) jestem osobą dyspozycyjną w każdych godzinach, posiadam spore doświadczenie więc może kolejna osoba w drużynie może się przydać urlopowy pemeq i Randomztrejda dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 26 Listopada #708297 Udostępnij Napisano 26 Listopada Na tak +pomoc się przyda -troche nas tu dużo +chęci +ciągle na forum +pemeq cie propsuje ToBi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 27 Listopada #708314 Udostępnij Napisano 27 Listopada zgłoś się do mnie po 15 na rozmowę najlepiej na dc @ ToBi ToBi i urlopowy pemeq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 27 Listopada #708357 Udostępnij Napisano 27 Listopada Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi