ToBi Posted November 26 #708285 Share Posted November 26 Nick: ToBi Wiek: 22 lata (staruch) Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:0:119350311 Do艣wiadczenie: Do艣wiadczenie mam mog臋 powiedzie膰 spore na 2 sieciach posiada艂em rang臋 UBT 1.6 oraz UBT CS GO i na 1 sieci Opiekun UBT Sourcebans jak i Amxbans nie jest mi obce.聽 Dlaczego Ty: Przesiaduje cz臋sto na forum na laptopie albo telefonie (laptop praktycznie ci膮gle mam przy sobie) jestem osob膮 dyspozycyjn膮 w ka偶dych godzinach, posiadam spore do艣wiadczenie wi臋c mo偶e kolejna osoba w dru偶ynie mo偶e si臋 przyda膰 Randomztrejda and urlopowy pemeq 1 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
TamKamper! Posted November 26 #708297 Share Posted November 26 Na tak +pomoc si臋 przyda -troche nas tu du偶o +ch臋ci +ci膮gle na forum +pemeq cie propsuje ToBi 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piesy Posted November 27 #708314 Share Posted November 27 zg艂o艣 si臋 do mnie po 15 na rozmow臋 najlepiej na dc @ ToBi urlopowy pemeq and ToBi 1 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piesy Posted November 27 #708357 Share Posted November 27 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts