Gość Guest Napisano 6 Września 2015 #326411 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Wzór skargi (data i godzina): dzis koloi 14.00 Nick admina/gracza, który zawinił: Ewelina nie wiem bo wbila na innym nicku potem Dowody: AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'wkurzasz mnie.' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:850097741' [AMXBans] Your IP: '94.154.99 Świadkowie: ci co na serverrze byii Uzasadnienie: gram sobie i pisalem do eweliny czy ma chlopaka i potem ona ze ja brzuch boli a ja co okres a ona ze nie ale nie o tym , normalna gadka i niby dziolcha ma 19 lat a bana z takim powodem -,- dzicinada , jak tak banuje kazde co ja wkurza no to wymagania na adminow macie bardzo niskie . pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Września 2015 #326414 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Skargi rozpatrujemy powyżej 5 minut. Ale Admin traci dzisiaj rangę, więc i tak nie ma sensu jej rozpatrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Września 2015 #326415 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi