happy Napisano 5 Września 2015 #320054 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Tak widzę problemy po 1 dniu na serwie cs go są to : 1.VIP - powinien działać najlepeij od 3 rundy bo po 1 smak trafi masz vipa wieksząśc nie ma i nagle w 1 rundzie awp ma czy ak 2.admin_say- chodzi o banowanie i napis , lepiej było aby nie wyswietlalo nicku admina jak jest na innych serwerach . 3.amxbans - powinien raczej dodać ten drugi też na forum aby gracz czy ktokolwiek mogl wejsc i wiedzial o nim a nie jest tylko jeden . 4.SSy - dla mnie ssy powinny być w wersji .tga a nie .bmp - .bmp latwo przerobic po 1 po drugie jezeli juz nie da rady maja zostac to moze poradnik zrobic czy cos a nie gracz wstawia ssy z cs go a my dajemy poradnik co dla niego jest zbedny pokazuje jak znalesc ssy w innej wersji . tyle ode mnie czekam najlepiej na opinie kogos wyzej co moze zmienic , bo nie wiem kto jest opiekunem cokolwiek serwer fajny ale ma wady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 9 Września 2015 #327430 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Jestem za! 1# opcja obowiązkowo ! 2# opcja nie jest to konieczne.. 3# amx servera jest okropne! Nie można własnego powodu,porażka jakaś. 4# Przerobienie .bmp to chwila.Jak najbardziej jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Września 2015 #329542 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Ss'y w formacie TGA zostały dodane na wszystkich modach cs:Go (tzn. cs:go#1 cs:go#2, oraz cs:go only awp). Do adminów tych serwerów od teraz ss'y macie na 1 stronie amxmodmenu pod numerem 7. Dodam tylko, że przy wykonywaniu ss'ów dalej robi się jeden dodatkowy (czyli 6), który NIE BĘDZIE wymagany przy wstawianiu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Września 2015 #329607 Administrator Udostępnij Napisano 16 Września 2015 1. Musial bym wylaczyc rozgrzewke, zeby to dzialalo. 3. Będziemy go przerzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reees Napisano 16 Września 2015 #329799 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 1. Musial bym wylaczyc rozgrzewke, zeby to dzialalo. 3. Będziemy go przerzucać. To wyłącz tą rozgrzewke, jak Ty biegasz z usp a typek z AK to troche nie fer, co nie? Rozumiem, zapłacił, pomógł serwerowi ale żeby przywileje już w 1 rundzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Września 2015 #330377 Administrator Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Rozgrzewka została wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Września 2015 #331756 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 2. Jestem jak najbardziej za! 4. Również za i zmieniłbym powód bana na ssy z " Wstaw foty na forum " na " Wstaw screeny na Multi-head " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Września 2015 #334460 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Vip działa bodajże od 2 czy 3 rudny. Dzięki wyłączeniu rozgrzewki. Reszta tak jak pisałem wyżej zrobiona + wczoraj ukryłem aktywność admina na say@@. Temat /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Września 2015 #334461 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi