Bewi Napisano Czwartek o 09:00 Inwestor Premium #710150 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:00 Co robisz, gdy masz ochotę na długą rozmowę z kimś bliskim? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano Czwartek o 09:14 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #710522 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:14 (edytowane) kiedyś poszedł bym po 8 paka ^^ a teraz po prostu mówię że chciał bym porozmawiać o czymś dla mnie ważnym @ Bewi a ty co robisz Edytowane Czwartek o 09:54 przez Smokuuu Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano Czwartek o 12:24 Administrator Premium VIP #710524 Weteran MH Udostępnij Napisano Czwartek o 12:24 Rozmawiam z kimś bliskim pozdro Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abraa Napisano Czwartek o 13:44 #710526 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:44 Rozmawiam Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano Czwartek o 14:45 Inwestor Premium Autor #710531 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:45 5 godzin temu, Smokuuu napisał: kiedyś poszedł bym po 8 paka ^^ a teraz po prostu mówię że chciał bym porozmawiać o czymś dla mnie ważnym @ Bewi a ty co robisz Po prostu gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano Czwartek o 15:29 Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #710534 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:29 Wsiadam w auto biorę bliską mi osobę i jadę się przejechać i porozmawiać Smokuuu i _Michellese dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Czwartek o 19:31 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #710540 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:31 Jak urlopowicz wyżej- auto , dobra trasa i można rozmawiać Smokuuu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano Czwartek o 19:31 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #710541 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Czwartek o 19:31 Rozmawiam? Smokuuu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano Czwartek o 20:05 Kobieta #710545 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:05 (edytowane) Prosto z mostu wale, ale to co @ pemeq wspomniał to też Edytowane Czwartek o 20:53 przez ~MiyaGu* pemeq i Bewi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi