W4riat0s Napisano 4 Września 2015 #325886 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Witajcie nie wiem czy w dobrym dziale to piszę ale mam propozycję by wprowadzić na serwery opcje /admin by wyświetlało jacy admini są na serwerze aktywni i by jak piszą y@@ to obok ich tekstu był ich nick. To powinno być tak jak u policji powinni się wylegitymować wrazie czego. Dziękuje i Pozdrawiam W4riat0s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 4 Września 2015 #325898 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Może jeszcze pałki dać i mundury albo jak tam chcesz skiny wprowadzić. Nie potrzebne, ani jedno ani drugie. Pierwsze co, odpały weszłyby na serwer i wpisały /admin, nie ma nic - zostają, jest admin - idą na inny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W4riat0s Napisano 4 Września 2015 Autor #325901 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 W sumie moze i tak ale przynajmnie jak admin pisze na ogolnym to niech przy jego tekscie bedzie jego nick a z tamtym to moze przesadziłem ale wkurzym mnie jeden admin i mnie troszkę może ponoisło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 4 Września 2015 #325903 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 jezu a po co to? jak nie wiesz czy jest admin to piszeesz u@ jest admin? bo odpał lata i jego nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 4 Września 2015 #325904 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Lepiej nic nie zmieniać jest dobrze jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clau. Napisano 4 Września 2015 #325906 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Nigdy za tym pluginem nie przepadałam, MemesiO ma rację, gdy jakiś cziter zobaczy, że będzie admin na serwerze to albo od razu wyjdzie albo będzie się dobrze maskować, a nie jest to potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Września 2015 #325923 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Jestem na nie. I tak cziterzy pytają czy ktoś z adminów jest na serwerze, lepiej być anonimowym. I tak dobrze, że y@@ jest anonimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 4 Września 2015 #325999 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Taki plugin jest na serwerze CS:GO. Na innych jest to niepotrzebne. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 4 Września 2015 #326000 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi