masny_BEN Posted January 25 #711040 Share Posted January 25 (edited) Twój nick podczas gry: masny_BEN Godzina, data zdarzenia: 25.01.2025 16:43 Mapa:css_mirage2x2go STEAM_ID STEAM_1:0:1935525317 Uzasadnienie: grałem jak zazwyczaj a gdy mapa sie skończyła nie mogłem już wejść na serwer i pokazuje na konsoli że mam bana nie mam pojęcia za co *Demka z serwera: - brak Edited January 25 by masny_BEN Piesy, January 25 Ja tylko dodam że to najprawdopodobniej ban za flood (za dużo razy twój komputer pingowal serwer) czyli wina internetu, po ok 1h przechodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TamKamper! Posted January 25 Admin CS 1.6 FFA Support Admin #711041 Share Posted January 25 (edited) Witaj wstaw swoje steam id Edited January 25 by TamKamper! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TamKamper! Posted January 25 Admin CS 1.6 FFA Support Admin #711043 Share Posted January 25 (edited) Temat rozwiązany gracz może wejsc na serwer Edited January 25 by TamKamper! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TamKamper! Posted January 25 Admin CS 1.6 FFA Support Admin #711044 Share Posted January 25 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts