TheSlayer Napisano 4 Września 2015 #325767 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Na wstępie chciałbym przeprosić za mój brak kultury na serwerze, każdemu może się wymsknąć. Teraz się poprawiłem i jestem( jak to się mówi) ,, Z kulturą na Ty" Mam nadzieję że dacie mi drugą szansę. Nick: Slay3R Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Tak jak wspomniałem wcześniej posiadałem admina na serwerze CoD MoD 401 Lvl a także posiadam admina na serwerze Counter Strike : Global Offensive Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 ( wszystkiego można się nauczyć) Staż w CS-sie: Moja przygoda z Cs'em zaczęła się 3-4 lata gdy pogrywałem troche w Cs na przeglądarce, chciałem spróbować czegoś innego, więc pobrałem 1.6 i zacząłem grać. Steam / NonSteam: Nie posiadam 1.6 na steam. Dlaczego Ty: Jestem kompetenty można mi powierzyć zadanie pilnowania serwera. Jestem miły i cierpliwy. Chciałbym również wprowadzić miłą atmosferę na serwer i pozbyć się jak najwiekszej liczby graczy którzy używają wspomagaczy do gry. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6h ( tak wiem nie mam życia ) Kontakt: Steam : Slay3R Skype : irekqwe Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Slay3R/80.72.40.110:27027/ Obecie posiadam 28 godzin . Lecz teraz jestem 3-5 h dziennie na serwerze Udowodnić to może 1 topka gdzie posiadam 1000 zabójstw a za mną gracze maja ledwo po 400. Tak więc troche siedzę na serwerze. Mam nadzieję dostać się chociaż na okres próbny Serdecznie pozdrawiam : Slay3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 4 Września 2015 #325772 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Tu nawet nie ma co się wypowiadać, minęło zaledwie 2 dni od twojego poprzedniego podania, zapoznaj się z regulaminem, pograj trochę, daj się poznać wtedy napisz a nie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Września 2015 #325773 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi