Okeyez Napisano 28 Lutego #712553 Udostępnij Napisano 28 Lutego Nick na serwerze: okey Wiek: 24 Znajomość AMXX (0/8): 4 Doświadczenie: Doświadczenie z 6 lat temu byłem w administracji na serwerze ale nazwy tego serwera juz nie pamietam Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID:STEAM_0:0:196089526 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198352444780/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/okey/91.224.117.52:27140/ Kontakt:ochroniarz5072 Discord Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą dorosłą, kulturalna i pomocną, chce pomóc temu serwerowi wrócić na nogi, bo to na tym serwerze zaczęła się moja przygoda z cs 1.6 bardzo polubiłem ten serwer i się mocno z nim związałem i chce pomoc jak tylko mogę i ogarnąć tych cheatrow bo ich jest masa i nikt z tym nic nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 28 Lutego Admin CS 1.6 GO:MOD Donator VIP #712563 Udostępnij Napisano 28 Lutego Widac ze wrociles ale pograj chwile bo grasz od 3 dni jak gt poprawisz bede na tak Narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okeyez Napisano 3 Marca Autor #712718 Udostępnij Napisano 3 Marca dobra gt zostało poprawione gram sporo na serwerze chce aby było jak dawniej po 15 graczy i było jak najmniej cheaterów, chce pomoc serwerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano Środa o 19:09 #712850 Udostępnij Napisano Środa o 19:09 +wiek +/- znajomość amxx ale się nauczysz jak chcesz +gt w porządku +kontakt z tobą jest praktycznie cały czas +steam + znam go dłużej niż nie jednego admina (których nazwy nie będę wymieniał) wie co jest 5. spróbować można, jak cos czegos nie bedziesz wiedzial wal do mnie. Życzę powodzenia POZDRO MAFIA JACKPOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano Piątek o 08:50 Donator Premium #712923 Administrator Udostępnij Napisano Piątek o 08:50 Zapraszam na PW/DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano Piątek o 08:50 Donator Premium #712924 Administrator Udostępnij Napisano Piątek o 08:50 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi