TheSlayer Napisano 2 Września 2015 #325362 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Nick: Slay3R Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem kiedyś admina na serwerze Cod mod 401 lvl, a także posiadam admina na serwerze CS:GO Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 (szybko się ucze) Staż w CS-sie: Swoją przygode z Cs'em zacząłem jakieś 3-4 lata temu . Steam / NonSteam: Nie mam Cs 1.6 na steam Dlaczego Ty: Jestem kompetenty można mi powierzyć zadanie pilnowania serwera, lubię pracować w grupię i jestem miły i bardzo cierpliwym graczem. Od czasu do czasu zdarzy się że przeklnę gdyż nie jestem aniołem ( jak każdy ). Mam nadzieję dostać admina gdyż chce zlikwidować jak największą liczbę cziterów gdyż tych jest naprawdę dużo. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6 godzin (tak wiem no-life) Kontakt: Steam : Slay3R skype : irekqwe Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Slay3R/80.72.40.110:27027/ Mam nadzieję żę pozytywnie rozpatrzycie moje podanie, może dostane chociaż okres próbny. Pozdrawiam serdecznie : Slay3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 2 Września 2015 #325403 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 wiek + doswiadczenie masz+ staz w cs masz+ podanie twoje -/+ malo godzin - pograj wiecej jestem za okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 2 Września 2015 #325408 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Na nie. -Brak kultury, o czym świadczą bany, które są na niego nakładane. - Płacz o to, że każdy go zabije jest spalony. - Brak platformy steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 2 Września 2015 #325421 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Na tak + Miły, ogarnięty + wiek + podtrzymuje miłą atmosferę na serwie + zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiaAka Napisano 2 Września 2015 #325449 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Okres próbny + staż w cs - brak 1.6 na steam'a - Jasille twierdzi ze masz brak kultury więc musi tak być ( popraw to ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 2 Września 2015 #325469 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Za okresem próbnym. +miły +zgłasza na u@ -godzinki -ns Ale Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koks5 Napisano 3 Września 2015 #325535 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Na nie - ns - Brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 3 Września 2015 #325546 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Na nie Prawie go nie widuje Ns Brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 3 Września 2015 #325556 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Admin musi stawiac kulture na 1 miejscu Ty tego nie robisz, popraw sie i spróbuj za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 3 Września 2015 #325557 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi