MisiaMonisiaL999 Napisano 6 Marca #712896 Udostępnij Napisano 6 Marca (edytowane) Nick na serwerze: MisiaMonisia69L9 Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: Brak. Jeszcze nie miałam styczności z taką rangą. (Jestem gotowa podjąć się nowych doświadczeń) Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Tak SID:STEAM_0:1:579139284 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199118544297/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/MisiaMonisiaL9/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Yumikoxxx Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ chciałabym wesprzeć ten serwer oraz zwalczać osoby które używają ułatwiających oprogramowań które są wbrew regulaminowi oraz polepszać to community. Oraz chciałabym powiększyć liczbę graczy. Mam nadzieje że moje zgłoszenie zostanie sprawiedliwie oraz pozytywnie rozpatrzone. Edytowane 6 Marca przez MisiaMonisiaL999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 6 Marca #712897 Udostępnij Napisano 6 Marca Nie uczęszczam na tego serwa ale wydaje mi się że trochę za krótko na nim jesteś, pierwsza wizyta 26 lutego. Ale plus za próbę Livio, 6 Marca Jeżeli nie gramy na danym serwerze to się nie wypowiadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano 6 Marca Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712898 Udostępnij Napisano 6 Marca 16 minutes ago, Rafi_wola said: Nie uczęszczam na tego serwa ale wydaje mi się że trochę za krótko na nim jesteś, pierwsza wizyta 26 lutego. Ale plus za próbę Podbijam się pod to Szacun za próbę Livio, 6 Marca To samo co wyżej, nie wypowiadaj się jak nie grasz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Marca Admin CS 1.6 GO:MOD Donator VIP #712912 Udostępnij Napisano 7 Marca Cos tam grasz chodz nie regularnie masz przegrane dopiero niecale 600 min wiec jest za wcześnie dla ciebie pograj z 2/3 tygodnie daj sie poznac ludzikom na tym zajebistym serverze i wtedy zloz na nowo podanie na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Marca Donator Premium #714291 Administrator Udostępnij Napisano 15 Marca Pograj bardziej systematycznie na serwerze Aktualnie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 15 Marca Donator Premium #714292 Administrator Udostępnij Napisano 15 Marca Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi