Juliaa. Napisano 1 Września 2015 #324812 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Nick: Juliaa. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 razy byłam adminem na Katujemy.eu oraz Pukawka.pl Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Całe 3 lata Steam / NonSteam: Oczywiście Steam Dlaczego Ty: Napoczątku nie chciałam składać podania ale jak zobaczyłam Cheaterów oraz graczy łamiących regulamin odrazu postanowiłam złożyć podanie na administratora Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 4-5h Kontakt: Skype, Steam Pozdrawiam Julaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 1 Września 2015 #324819 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jestem na NIE, tylko z tego powodu, ponieważ nie widziałam Ciebie nigdy na serwie Adminów jest wystarczająco, poza tym nie wstawiłaś GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 1 Września 2015 #324820 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Na razie na nie, - Ani razu nie widziałem Cię na serwerze, - Nie podałaś linka do GT, - Nie spełniasz wymogów co do godzin przegranych na serwerze, - Jeśli widzisz jakiegoś czitera to nie znaczy, że musisz składać podanie. Masz steam, więc możesz bez problemu dodać któregoś z adminów do przyjaciół i zgłaszać na steam przez prywatną wiadomość lub jeśli jakimś cudem nie ma jakiegoś admina na steam/serwerze nagrać demko i wrzucić na forum. Jednym zdaniem, nadrób godziny, daj się poznać na serwerze i poudzielaj się na forum i zapraszam do złożenia podania za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 1 Września 2015 #324826 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Również na NIE. 1. Pierwszy raz widze osobe z takim nickiem. 2. Link do GT sie zapodział? Pograj jeszcze na serwerze, daj poznać się innym graczom i pokaż, że zasługujesz na admina Kolejne podanko za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 1 Września 2015 #324830 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ja także na nie: Tylko raz Cię na serwerze widziałem Link gt Nie ma wymaganych godzinek Na przyszłość, nie podawaj nazw innych sieci w podaniu. Pograj trochę, daj się poznać i zapraszam z podaniem za 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Września 2015 #324832 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi