Ganja Mafia1992 Napisano 1 Września 2015 #324679 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 1. Imię: Szymon 2. Kontakt: Steam, pw, gg, tel, email. 3. Lokalizacja: Kartuzy Stolica Kaszub 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): po pracy jak i przed pracą to 2h-5h 5. Posty (min.650 sensownych): brak 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Zadbać o porządek na forum 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: redakcja oraz informacje 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiście, że posiadam, mam również admina na serwerze DD2#2 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście, że posiadam 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 4 jeden z nich był nie słuszny 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem osobą otwartą, pomocną, która potrafi pomóc w różnych sprawach, spokojny, wesoły z poczuciem humoru. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): byłem moderatorem na 2 sieciach, doświadczenie rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 1 Września 2015 #324708 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 wymagany staż na forum min. 10 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2015 #324715 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 No i brak tylu postów ile powinno być także ja na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 1 Września 2015 Autor #324717 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Powiem ci posty to tylko liczba, która nic nie znaczy tak naprawdę, staż mam 9 miesięcy, więc brakują mi tylko 2 miesiące. Przepraszam, że wypowiadam się w swoim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 1 Września 2015 #324723 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ja jestem neutralny, bo mogłeś się bardziej rozpisać. Widać, że Ci zależy, ładnie pracujesz na forum i serwerze. Mój głos mało tu znaczy ale jestem przychylny, aby dać ci Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Września 2015 #324724 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Niestety na nie Za krótko na sieci ,podanie napisane na odpie......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 1 Września 2015 #324743 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Na nie, w "rozbudowanej wypowiedzi" napisałeś jedno zdanie i to jeszcze za przeproszeniem z d*py Wymaganie co do stażu sieci również spełniony nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 1 Września 2015 #324758 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jestem neutral Znam cię jesteś pracowity,aktywny i ogarnięty ,ale nie spełniasz do końca wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Września 2015 #324760 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Na nie, krótko jesteś z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Września 2015 #324785 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Niestety jesteś z nami za krótko, daj się lepiej poznać i wtedy złóż podanie. Na tą chwilę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Września 2015 #324786 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi