Cramalar Napisano 30 Sierpnia 2015 #324114 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 23:10 30 sierpnia 2015 Nick admina/gracza, który zawinił: - Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Obrazasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:2003968317' [AMXBans] Twoje IP: '195.160.184.71' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: - Uzasadnienie: Na serwie grają "nie pewni" gracze, 1 wazeliniarz spamuje chat, o tym jacy to oni są "wspaniali", jak gej normalnie. Bana dostałem po napisaniu tych zdań: ale zamknij ryj, chcesz to mu zrob laske Nie wiem gdzie tu jest obraza, jak jest wazeliniarzem to niech trenuje usta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 30 Sierpnia 2015 #324121 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Masz 24h na przedstawienie dowodów, po tym czasie na twoje konto wędruje +1, a skarga leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 31 Sierpnia 2015 Weteran MH #324231 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ban jest słuszny, a co do pkt ostrzeżeń, to nie wiem za co memesio ci je dał, ale zostają zdjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 31 Sierpnia 2015 Weteran MH #324233 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi