Danielowsky Napisano 30 Sierpnia 2015 #323989 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Nick: Danielowsky Wiek: Skończone 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem kilkakrotnie adminem na COD, DM+BF2, ZP, DR Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 lat z 2-letnią przerwą Steam / NonSteam: STEAM_0:1:46868524 Dlaczego Ty: Na serwerze co prawda gram od sierpnia, ale zdążyłem poznać już graczy i serwer na tyle wystarczająco, żeby zostać adminem. Chciałbym zapobiec nad wszelkimi wspomagaczami. Jestem szczery i dlatego teraz napiszę, że nie zawsze jestem "grzeczny" na serwerze, coś jak mi się nie podoba to używam "odpowiednich" słów ale zauważyłem, że nikt i tak na to nie zwraca uwagi. Od siebie mogę zapewnić rzetelność, pracowitość i aktywność na serwerze. Od września zaczynam naukę w technikum i nowy sezon w klubie, ale dam radę grać na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h wakacje, zobaczymy jak w roku szkolnym, 7h tygodniowo na pewno dam radę Kontakt: STEAM: mankej1 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Danielowsky/80.72.40.110:27008/ Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 30 Sierpnia 2015 #323991 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na tak - wiek - steam - staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 30 Sierpnia 2015 #324003 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na tak steam podanie bardzo przekonujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 30 Sierpnia 2015 #324104 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Żartujesz sobie z tym podaniem ? Ludzie graja po kilka miesięcy i dopiero składają podania a Ty niedawno co dołączyłeś do nas. Zbyt krótko jesteś z nami Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 31 Sierpnia 2015 #324334 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 hmmm co prawda krótko jesteś z nami ale jesteś często na serwerze i spełniasz wymagania steam często zgłaszasz mi łamanie regulaminu na steam Młodziak jesteś ale masz odpowiedni wiek Myślę,że warto dać ci szanse, JESTEM ZA BYNAJMNIEJ OKRESEM PRÓBNYM NA 2 TYG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 31 Sierpnia 2015 #324373 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Co prawda długo nie grasz ale jesteś bardzo często na serwerze. Steam Ogarnięty Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AIM FROM POLAND Napisano 31 Sierpnia 2015 #324430 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Podbijam to co napisał cruzen, wymagania spełnione, ale daj się jeszcze poznac, pograj troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 1 Września 2015 #325012 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Jestem jak na razie nie, jesteś słabo znany na serwerze, nie wiemy do końca co sobą prezentujesz i na co Cię stać. Pograj dłużej na serwie, daj się poznać i wówczas złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 9 Września 2015 #327299 Udostępnij Napisano 9 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi