Ganja Mafia1992 Napisano 30 Sierpnia 2015 #323898 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witajcie. Chciałbym zaprezentować wywiad z Nynkiem, naszym nowym moderatorem. Zapraszam do Czytania. [align=center][/align] [align=center] Witaj Nynek. [/align] [align=center] [/align] [align=center] No witam witam. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Przedstaw nam się. Jak masz na imię, skąd jesteś, ile masz lat? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Kamil. Mieszkam w Mokrzyskach. Mam 23 lata. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam coś o swojej miejscowości, gdzie się znajduje, gdzie byś nas zabrał w jakieś ciekawe miejsca? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mokrzyska jest to wieś znajdująca się w pobliżu miasta Brzesko. Tutaj nie ma żadnych atrakcji. Jeśli jednak chcesz, żebym Cię gdzieś zabrał to mogę na piwo do pobliskiego sklepu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam jakie są twoje zainteresowania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cóż. Zapewne tego nie wiecie, ale interesuję się sportem (szczególnie piłką nożną) i bukmacherką. Kibicuję Realowi Madryt. Dodatkowo jestem fanem Dragon Ball Z i Harry'ego Pottera. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uczysz się, pracujesz, a może studiujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie, nie uczę się. Nie zapisałem się na studia bo nie miałem ani pieniędzy, ani chęci. Obecnie pracuję przy produkcji kapsli. [/align] [align=center] [/align] [align=center]O proszę. Opowiedz nam jak poszło ci w tym zawodzie? Dlaczego zaciekawił cię właśnie ten zawód? [/align] [align=center] [/align] [align=center]W tym momencie nie jest źle. Pracuję na prasach, a nie na odbieralniku. Nie chcę was zanudzać, dlatego powiem tylko, że praca nie jest już ciężka fizycznie, ale bardziej odpowiedzialna. Nie tyle zaciekawił, co nie miałem za dużego wyboru. Ciężko w naszej miejscowości o dobrą pracę. Nie jest to mój szczyt marzeń, a zarobki nie powalają, ale najważniejsze, że jest. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz dziewczynę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie, nie mam teraz dziewczyny (chętne pisać na pw. ^ ^). [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zdradzisz nam czytelnikom, jakie jest twoje największe marzenie, które chciałbyś spełnić? A może już się spełniło? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Było kilka takich marzeń. Chciałem zostać piłkarzem, później trenerem. Obecnie jest to ustabilizowanie sytuacji finansowej, która pozwoli mi na wynajem jakiejś skromnej kawalerki. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę tobie powodzenia, żeby się spełniło. Nasi czytelnicy się ciekawią, jaki jesteś w rzeczywistości. Zdradzisz nam swój charakter? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najlepiej poznać mnie osobiście. Mam trudny charakter. Jestem złośliwy, lubię postawić na swoim i "zawsze mam rację". Jestem jednak nastawiony przyjaźnie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz jakieś rodzeństwo czy jesteś jedynakiem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam brata i siostrę. Kubuś ma 8 lat, a Ola 16 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czas przejść już trochę do trudniejszych pytań. Powiedz nam jak trafiłeś na Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czysty przypadek. Szukałem jakiegoś serwera dd2. Trafiłem na dd2#2 i zostałem na dłużej. Spodobała mi się atmosfera na tym serwerze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Skąd wziął się pomysł na taki nick? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Już w dzieciństwie nazywali mnie nynek. Na serwerze gram jednak pod nickiem NYNEK / KK24 / MTK. KK24 to inicjały mojego imienia i nazwiska, a 24 to moja ulubiona liczba. MTK to skrót od "Myślę Tęsknię Kocham". Mam te wyrazy wytatuowane na lewej ręce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jesteś adminem dd2#2 i moderatorem. Powiedz, co skłoniło Cię do składania podania na moderatora? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Chciałem spróbować czegoś nowego, jak również pomóc w jakiś sposób w rozwoju sieci. Nadarzyła się okazja to złożyłem podanie. Szczerze mówiąc byłem zaskoczony, że zostałem przyjęty. Myślałem, że mi się nie uda. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam jak zaczęła się w ogóle twoja przygoda z grą Counter Strike 1.6? Kiedy to się tak na prawdę zaczęło? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Jak byłem małym dzieckiem to widziałem jak starszy kuzyn gra w jakąś strzelankę. Spodobała mi się i sam zacząłem w nią grać. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Mo're7 wrócił do nas jako opiekun sieci. Powiedz nam, co o tym sądzisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Była to bardzo dobra decyzja. Tak doświadczona osoba jak Mor'e7 jest dużym wzmocnieniem do naszego zespołu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Admina na DD2#2 masz jak i moderatora, a chciałbyś oprócz tego jeszcze coś osiągnąć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. Marzy mi się posada Opiekuna serwera dd2#2, jak również członek Super Adminów. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Według ciebie, kto jest taką najbardziej pomocną osobę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiele osób zasługuje na takie miano, ale osobą, która nigdy nie mnie nie zawiodła jest Malu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chce zadać tobie pytanie, które może cię trochę zaskoczyć. To pytanie zadaje często w wywiadach, więc nie przestrasz się. Jaka byłaby twoja reakcja, gdyby aquax wybrałby cię na administratora sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Sprzedałbym sieć, a za uzyskane pieniądze postawiłbym jakieś 3 "pewniaczki". [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest coś, co zmieniłbyś na forum lub na serwerze? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Jesteś długo już z nami na sieci. Powiedz nam jak zrobiło dla ciebie wrażenie sieć po reaktywacji forum? Jaki wygląd jest lepszy ten, co jest obecnie czy lepiej wolałbyś poprzedni wystrój sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moim zdaniem wygląd nie jest najważniejszy. Najważniejsza jest atmosfera, która panuje na sieci. A ta nie jest taka zła, chociaż zdarzą się czasem jakieś "wyskoki". [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na sieci mamy 23 serwery, czy według Ciebie brakuje tutaj jakiś serwer, który by przyciągnął jeszcze więcej graczy, czy jednak lepiej już żadnego nie trzeba dodawać? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na ten moment powinno serwerów wystarczyć. Jeśli czegoś będzie brakowało, to ktoś doda odpowiednią propozycję w odpowiednim dziale. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powróćmy już do takich spokojnych luźnych pytań. Jak spędzasz wakacje? [/align] [align=center] [/align] [align=center]W te wakacje nigdzie nie byłem. Albo siedziałem w domu albo w pracy. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Brunetki czy blondynki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kolor włosów nie ma znaczenia. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Każdy z nas lubi posłuchać dobrej muzyki, masz takie swoje utwory, które byś polecił nam tutaj na sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Proszę [/align] [align=center] [/align] [align=center]Palisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Imprezy w klubach czy własne domówki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Własne domówki.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ooo, to tak samo jak ja. Też nie lubię imprez w klubach. Jakie gatunki filmy polecasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Komedie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz prawo jazdy? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wypad na grzyby czy na ryby? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Na pizzę [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pepsi czy Coca Cola? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coca Cola. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak myślisz, kto wygra mecz 4 września Polska czy Niemcy? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam nadzieję, że Polacy. Mamy szansę [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co sądzisz o grupie eliminacyjnej Polaków do Mistrzostw Świata 2018 w Rosji? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Na pierwszy rzut oka wydaje się dosyć łatwa. Wydaje mi się, że zajmiemy pierwsze miejsce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oby tak było, jak mówisz. Jaki jest twój ulubiony piłkarz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Roberto Carlos [/align] [align=center] [/align] [align=center] Jaki jest twój ulubiony klub piłkarski? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Real Madryt [/align] [align=center] [/align] [align=center] Wyjazd w góry czy nad morze? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Nad morze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dokończ zdania. [/align] [align=center]Najbardziej lubię.... [/align] [align=center] [/align] [align=center]Spać, jeść i nic nie robić [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najbardziej lubię zjeść... [/align] [align=center] [/align] [align=center] Coś dużego i smacznego [/align] [align=center] [/align] [align=center]Lubię wypić sobie.. .[/align] [align=center] [/align] [align=center] Zimną cole. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Największym botem na MH jest... [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cygan. [/align] [align=center] [/align] [align=center] W weekend wybiorę się..... [/align] [align=center] [/align] [align=center] Do pracy...[/align] [align=center] [/align] [align=center]Kocham... [/align] [align=center] [/align] [align=center] Rodzinę. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Bardzo uwielbiam... [/align] [align=center] [/align] [align=center]Spać. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Podaj nam 2 suchary, które Cię najbardziej rozbawiły? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z czego pije wampir? Z naczyń krwionośnych! [/align] [align=center] Co mówi kura do kury? Ko ko. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Dziękuję tobie, że dałeś się namówić na wywiad. Dużo się o tobie dowiedzieliśmy. Teraz jest twój czas abyś mógł kogoś pozdrowić. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym pozdrowić Malu, Ania, Cygan, Potworna laleczka, Logiś, Evo, Jellyfish, Czarna, Danke, Olcia, August, Alexa, Angelika, #Czarna, Aquax, 555_dni, Strajki, Michas, Bydlak, J.Cole, Sunn, Croxiu, Triker, Przemko, Masta_Yoda, Przez Odbyt, Wandi, Radek, Naruto, Memesio, Galan, Sakku, Kirg, Sky Is The Limit, Happy, Kristo, Livio, Wyimaginowany, Teez, Odpalony, Ciebie oczywiście oraz siostrę Kristo oraz Gunię :-* [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dorzucam się do tych pozdrowień. [/align] [align=center] [/align] Wybaczcie, że te same pytania, ale nie miałem w tym tygodniu czasu, na wymyślenie nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Sierpnia 2015 #323900 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Mokrzyska kiedyś były suche, potem przyjechał nynuś i panie zaczęły szaleć. Wywiad w porządku, błędów drobnych się czepiać nie będę, lecz poważnie.. odpuść już pytania ... czy .... Są nijakie. Dzięki za pozdrowionko @nynek <3. Zostawiam plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 30 Sierpnia 2015 #323901 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Ciekawy wywiad, fajnie się czytało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Sierpnia 2015 #323904 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Dziękuję za wywiad I za plusy, które mi tutaj zostawicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor #323905 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Powiem ci Sky, że chciałem je uniknąć, lecz nie miałem głowy i czasu na przekształcenie pytań. Na sobotę całkiem nowe pytania, gdzie będę unikał pytań typu Co, czemu, gdyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 30 Sierpnia 2015 #323922 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Ciekawy wywiad. Dużo dowiedziałem się o Nynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Sierpnia 2015 #324002 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 - bardzo elegancki wywiad, dopracowany. Dobrze się czytało. @nynek - dziękuję za pozdrowienia, ze wzajemnością, mój botq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia. Napisano 30 Sierpnia 2015 #324035 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Nynek musisz więcej jeść, taki chudziutki jesteś, hihi Fajnie się czytało Szczerze to myślałam, że jak ten wywiad przeprowadzał sąsiad czyt. "Kali" to będzie katastrofa, a tu miłe zaskoczenie PS. Po co Ci kawalerka, do mnie zapraszam, hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 30 Sierpnia 2015 #324041 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Brzeska nie polecam. Straszna dziura! Same korki i brak miejsc parkingowych. Dziękuję za pozdrowienia. Siostra gdzie się do szkoły wybiera? ^^ Jak już zostawiłem po sobie :mg: w postaci tego postu to i dwa plusy polecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 30 Sierpnia 2015 #324043 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Pytanka nieco podstawowe i oklepane, ale trzeba przyznać, że estetycznie i starannie napisany wywiad. + za chęci i wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Sierpnia 2015 #324045 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Dzięki za pozdrowienia i pozdrów brata ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Sierpnia 2015 #324059 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 wybroniłeś się fajny wywiad dawaj wiecej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Sierpnia 2015 #324067 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Kali wywiad dobry, widać progres tylko tak jak mówił Sky's te pytanie czy... @nynek dalej tak daleko... ale zostaniesz oklepany... Wpadaj znowu w moje okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 30 Sierpnia 2015 #324076 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Wszędzie ten @nynek nie znam Cie ale rzygać mi się Tobą już chce wybacz Wywiad na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 30 Sierpnia 2015 #324077 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Dzięki za pozdrowienia P.S Ania (siostra) też dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clau. Napisano 30 Sierpnia 2015 #324168 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Ciekawe pytania, wywiad naprawdę miło się czytało Dałabym repke ale wykorzystałam już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji, więc na pewno dam jak już będę mogła na nowo je rozdawać. P.s. jedyne co najbardziej nie lubię w tych wywiadach (a zauważyłam, że co drugi redaktor na forach tak robi) to te krótkie pytanka, które są zazwyczaj na samym końcu, uważam, że można w ciekawszy sposób je połączyć, żeby nie męczyć się z tymi głupimi pytaniami, które myślę, że nie są nikomu potrzebne do wiedzy, iż są to pytania na 'odwal się' - ale to tylko moje skromne zdanie. Cała reszta oczywiście na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 31 Sierpnia 2015 #324174 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 bardzo fajnię sie czytało. Wywiadzik ciekawy. Łap plusika kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi