ZixoR Napisano 29 Sierpnia 2015 #323587 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Nick: ZixoR Wiek: 16,5 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem okazje być na 2 dobrych serwerach cod mod. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5 ,ale postaram się polepszyć. Staż w CS-sie: Gram w CS-a od 8-ego roku życia. Steam / NonSteam: NS ;( Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc reszcie Administracji w łapaniu cziterów lecz i tak ich jest coraz więcej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 4-5 godzin. Kontakt: GG 50690003 , Forum , Serwer COD MOD 45K lvl Link do GameTracker'a: Przepraszam was ale mój internet nie chce współpracować z stroną. Ale na serwerze mam przegrane ponad 25 godzin. _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 29 Sierpnia 2015 #323591 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Na nie. Konto pod podanie Widziałem Cie może tylko raz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 29 Sierpnia 2015 #323592 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Jestem na NIE + wiek - doświadczenie - amxx + godziny - nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 29 Sierpnia 2015 #323595 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Dlaczego zawsze te podania są dla jakiegoś żartu? - brak steama, gracze bez tego nie powinni być dopuszczani do adminowania. - Zerowe doswiadczenie - Amxx leży i kwiczy. - Konta tylko i wyłącznie po to, aby napisać podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiaAka Napisano 29 Sierpnia 2015 #323697 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Na nie - tak jak Jasille napisał Brak Steam = Brak Adma tak powinno być -amx -na serwie nie widuje Cie chyba ze grasz po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 29 Sierpnia 2015 #323726 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 -konto pod podanie(wiecej na forum przebywaj) + doswiadczenie -/+ amx malo ale zawsze mozna nauczyc sie +wiek Na TAK ale na czas probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 29 Sierpnia 2015 #323775 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 ja akurat jestem na okres probny -/+ amx , poduczy sie, mlody jest +godzinki +wiek +doswiadczenie +zglasza na u@ P.S. chłopaki nauczcie sie czytac, jak wół jest napisane, ze Steam nie jest wymagany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 30 Sierpnia 2015 #323846 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Jestem na nie. Konto pod podanie, wystarczajacy powod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtremePL Napisano 30 Sierpnia 2015 #323925 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na NIE: -Brak Steam -Konto Pod Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 30 Sierpnia 2015 #323983 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Niestety nie zostajesz orzyjety "jeszcze" pograj z nami dluzej a miedzy czasie daj sie poznac ludziom i poczytaj kilka poradnikow Swieżego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 30 Sierpnia 2015 #323984 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi