SQNFUN Napisano 7 godzin temu Donator Premium Redaktor #720286 Udostępnij Napisano 7 godzin temu Hejka kochani, w jaki sposób zmienić awatar na telefonie? Szukałem chyba wszędzie i się poddaje, za mało intuicyjne abym to samemu rozgryzł. Proszę o jakieś screeny gdzie dokładniej znajdę opcje zmiany awatara. Dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 godzin temu Donator Premium Redaktor Autor #720288 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Hejka kochani to znowu ja, poradziłem sobie, bułka z masłem, temat można zamknąć Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 6 godzin temu Premium #720291 Udostępnij Napisano 6 godzin temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi