3p1c F41L Napisano 27 Sierpnia 2015 #322994 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Moze tak dodac kilka nowych map: Mirage byl i juz nie ma bardzo fajna mapa,Overpass,Cache(jezeli da rade),Aztec, de_cbble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micro Napisano 27 Sierpnia 2015 #323015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Jestem na TAK -Stare mapy się nudzą, ale też bym był za tym, żeby mapy do wybierania były tylko z cs:go. Dziękuje,pozdrawiam i wychodzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 27 Sierpnia 2015 #323122 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Na TAK trochę mało tych mapek, kilka nowych by nie zaszkodziło a grać ciągle te same trochę nudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Sierpnia 2015 #323169 Administrator Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Mapek typu Cache i Mirage nie widziałem. Co do pozostałych to jedynie zgodził bym się na azteca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reees Napisano 28 Sierpnia 2015 #323188 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Mapek typu Cache i Mirage nie widziałem. Co do pozostałych to jedynie zgodził bym się na azteca. de_cbble też nie było by złym pomysłem. Na dodatek, jak już o mapach mowa, to zwiększcie limit dzięki któremu mapa nie może sie powtarzać przez x vote, bo gramy css_dust2, pozniej inferno a potem zwykly dust2, lub ustawcie mapcycle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 28 Sierpnia 2015 #323192 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Nie. Sa podstawowe mapy, ludzie graja mape de_dust2 i jest głosowanie na nowa mape i wybieraja css_dust2. Jestem na wielkie nie. Serwer sie obciąży a i tak na tych mapach grac nie beda. Za jakis czas to napisz jak juz bede grac inne mapy a nie dust2. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 28 Sierpnia 2015 #323238 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Ja cache gdzieś widziałem postaram się znaleźć ale o overpass nie słyszałem Jak dla mnie nowe mapy by się przydały bo grane są ciągle te same mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor #323242 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Przeciez Mirage byl wgrany i zostalo to usuniete . Ruskie co ty panikujesz na codzie jest wgranych ok 50 map i nic sie nie dzieje a tutaj z 20 ... I co 2 mapa to dust,nuke,inferno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 29 Sierpnia 2015 #323673 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 oczywiście na tak, nudno grać ciągle to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 29 Sierpnia 2015 #323682 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Też jestem na TAK,takie mapy się przydadzą,mirage już jest i ma zostać! a na cache bym zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Sierpnia 2015 #323865 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 btw. od kilku wgranych map serwer crashować się nie będzie, bo nie jest to w żadnym stopniu obciążeniem. co do propozycji jestem na tak, dodanie kilku map byłoby dobrym pomysłem, ponieważ co 3 mapa jest grana ta sama.. Mówię tu o duście2, inferno i zwykły dust. I jestem za tym aby dodać więcej mapek css_, w końcu jest to cs:go mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Września 2015 #325175 Administrator Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Lista map, które obecnie są na serwerze : de_dust2 cs_italy de_train de_inferno de_tuscan css_dust css_dust2 css_inferno css_kabul2 de_westwood_big css_assault css_train de_nuke_rarea de_eldorado de_hell css_nuke - nie działa ze względu na dużą ilość modeli na serwerze de_cbble - nie działa ze względu na dużą ilość modeli na serwerze Jedynymi mapkami co znalazlem jeszcze na necie w oparciu o cs-go sa : css_aztec css_dust3 (czy jakos tak) Byłbym za wgraniem jedynie tych mapek . Co o tym sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sh0w_bks Napisano 2 Września 2015 #325256 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ja jestem za css_aztec a co z de_cbble, cs_office, de_piranesi, de_aztec, de_cpl_mill, de_blue, de_dust2002? nie działają na cs:go mod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 2 Września 2015 #325257 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Cs_alpin najlepsza mapa musi byc. Dust3 za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 2 Września 2015 #325296 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 mapa mirage to chyba jedna z najlepszych map servera po czym została usunięta. Moim zdaniem można by wgrać zwykłego mirege a nie css_ Za mapami dus3 i aztec jestem za ale bardzo brakuje mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m50b25 Napisano 3 Września 2015 #325641 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Jestem Na tak i zarazem na nie.. Na tym serwerze powinny byc same mapy "css_" a jednak jest ich stosunkowo za mało.. Jesli się nie mylę jest ich tylko 4/5 map. Chciałbym aby to zostało zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Września 2015 #329602 Administrator Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Na serwerze nie będzie już więcej map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Września 2015 #329603 Administrator Udostępnij Napisano 16 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi