Rubyy Posted June 26 #722849 Share Posted June 26 link do bana: https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=1388 Nick: Ruby Godzina , data zdarzenia: około 23:55 , 26 czerwca 2025r. Steam ID/IP:STEAM_1:0:680713390 Uzasadnienie: Niesłuszny ban , za "cheaty" , których nie posiadam . Demka z serwera: https://megawrzuta.pl/gobkgfwr (w folderze miałem tylko jedno demko , niewiem jakim cudem i na dodatek nie moglem dodac plików , ponieważ demko ważyło więcej niż 10MB , dlatego przesyłam link) Piesy, June 27 Bardzo dobrze że wystawiłeś link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby JorgE! Posted June 26 #722853 Share Posted June 26 Ty widzisz co wstawiłeś w ogóle czy nie za bardzo, Karlito? Jutro po południu rozpiszę demko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubyy Posted June 27 Author #722894 Share Posted June 27 Nie możesz demka odpalić za pomocą innego programu , który dałem w linku? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piesy Posted June 27 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #722935 Share Posted June 27 @ Gruby JorgE! Czekamy na demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby JorgE! Posted June 27 #722947 Share Posted June 27 Dopiero wróciłem do chaty, ogarnę za jakieś 2 godziny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby JorgE! Posted June 28 #723001 Share Posted June 28 Można dać UB, teraz przejrzałem demko i czysto jest. Chyba zbyt zmęczony browarkiem byłem bo na żywo wyglądało dziwnie, ale jak obejrzałem teraz kilka razy to nie ma się co czepiać. Sorry za zamieszanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piesy Posted June 28 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #723021 Share Posted June 28 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts