Rubyy Napisano Czwartek o 22:18 #722849 Udostępnij Napisano Czwartek o 22:18 link do bana: https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=1388 Nick: Ruby Godzina , data zdarzenia: około 23:55 , 26 czerwca 2025r. Steam ID/IP:STEAM_1:0:680713390 Uzasadnienie: Niesłuszny ban , za "cheaty" , których nie posiadam . Demka z serwera: https://megawrzuta.pl/gobkgfwr (w folderze miałem tylko jedno demko , niewiem jakim cudem i na dodatek nie moglem dodac plików , ponieważ demko ważyło więcej niż 10MB , dlatego przesyłam link) Piesy, Wczoraj o 17:38 Bardzo dobrze że wystawiłeś link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano Czwartek o 23:11 #722853 Udostępnij Napisano Czwartek o 23:11 Ty widzisz co wstawiłeś w ogóle czy nie za bardzo, Karlito? Jutro po południu rozpiszę demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubyy Napisano wczoraj o 09:08 Autor #722894 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:08 Nie możesz demka odpalić za pomocą innego programu , który dałem w linku? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano wczoraj o 17:38 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #722935 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:38 @ Gruby JorgE! Czekamy na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano wczoraj o 19:31 #722947 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:31 Dopiero wróciłem do chaty, ogarnę za jakieś 2 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 9 godzin temu #723001 Udostępnij Napisano 9 godzin temu Można dać UB, teraz przejrzałem demko i czysto jest. Chyba zbyt zmęczony browarkiem byłem bo na żywo wyglądało dziwnie, ale jak obejrzałem teraz kilka razy to nie ma się co czepiać. Sorry za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 5 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #723021 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi