Cramalar Napisano 24 Sierpnia 2015 #321715 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: PROboszcz Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP: 185.6.112.64 Uzasadnienie: Jak to jest, że jak napiszę "wydupiaj" i "nosz kurw" to dostaje po 30 minut bana, a jak ktoś pisze "kurwa mac" to nie dość, że nie dostaje w ogóle bana, to ja ja go dostaję, za to że piszę na say_team "@ przeklinanie" ? Tak samo było jak ktoś bugował mapę (txt) to napisałem na say_team "@ txt" i też dostałem bana. Gram w CSa 6 lat, ale takiego skretynialego admina nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Sierpnia 2015 #321718 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z " Propozycje i uwagi" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321719 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Wypełnij proszę wzór, żebyśmy mogli określić się na czym polega problem: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cramalar Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor #321727 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Wypełnij proszę wzór, żebyśmy mogli określić się na czym polega problem: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Pragnę zauważyć, że jest to bardziej SKARGA niż ODWOŁANIE, gdyż ban był na parę minut, ale tu nie chodzi o ten jeden ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321731 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Już przenoszę. Zapraszam adminów DI@BELEK i Bananowy do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321732 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cramalar Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor #321971 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 No co Panowie, nagle Wam słów zabrakło ? Ja nie wiem czy to ta sama osoba mnie banowała, bo admini pozostają tutaj jak "święte krowy" i nie można ustalić kto banował, ale jestem przekonany, że to była jedna może dwie osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Sierpnia 2015 #322047 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 No co Panowie, nagle Wam słów zabrakło ? Ja nie wiem czy to ta sama osoba mnie banowała, bo admini pozostają tutaj jak "święte krowy" i nie można ustalić kto banował, ale jestem przekonany, że to była jedna może dwie osoby. Przecież napisałem kto banował i czekamy aż się wypowiedzą. Mają na to 24h od momentu napisania skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cramalar Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor #323054 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 I nic. No cóż tacy tutaj są admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2015 #323088 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Zacznijmy od tego, że pisząc skargę trzeba przedstawić własny dowód na to. W tym momencie byłoby słowo przeciw słowu. Mimo wszystko podeślę temat adminowi i się z nim rozmówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2015 #323089 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi