ArmiaAka Napisano 24 Sierpnia 2015 #320041 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Pare Uwag / Propozycji Siema moja propozycja jest prosta a mianowicie : 1. Poukładać wszyskie kanały np. Kanały Publiczne zrobić oddzielny Spacer dla Publiczny Bez Limitu / Max 5 / Max 4 ten jest nawet nie potrzebny / Max 3 / Max 2. 2. Kanał AFK umieścić gdzieś indziej niź w Strefie Publicznej bo tego kanału wgl nie widać. 3. Zrobić oddzielne Spacery dla kanałów Naszych Serwerów np. [cspacer] Serwery DD2 / INF / DD2+DM i tak na każdy typ serwa CoD / JB / GG+DM / CS Go / AimAWP / ZM / FFA 4. Zrobić strefa Klanu Multi-Head.pl bo widze ze ten kanał jest pod kanałami z Serwerami i też mało widoczny Z mojej strony wszystko myśle ze te pare uwag sie przyda Jeżeli była by taka możliwość mogę sie tym sam zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 25 Sierpnia 2015 #321980 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 1) Odpada bo na ts3 wydłuży się w dół jak stonoga (i tak jest za długi) 2) Mało osób go używa bo ludzie po prostu się wyciszają/wychodzą z ts3 i nie trzeba przestawiać 3) To są kanały informacyjne. Nigdzie nie jest napisane że masz obowiązek przesiadywać na nich. 4) Nikt jeszcze nie prosił o stworzenie takiej strefy, w razie potrzeby zostanie stworzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiaAka Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor #322042 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 No okej chciałem tylko pomoć ze strone estetycznej Już myślałem ze nikt na ten temat nie odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Sierpnia 2015 #322049 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 @Bene wszystko wyjaśnił. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Sierpnia 2015 #322050 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi