kitmax Napisano 23 Sierpnia 2015 #321304 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Data i godzina:23.08.2015r. od godz. ok 10 do 12.10 Nick admina/gracza, który zawinił:Poxonman Dowody:brak ( brak hltv na serwerze) Świadkowie:mam nadzieje że sie wypoie ktoś o nim Uzasadnienie:gdy admin był online biegały reklamy a on ich nie banował byli cziteży też nic jak zgłosiłem kolesia że ma wh on napisał na Y@@ nick kolesia off wh bo ss i to ma być admin ja mu pisze że może mieć wh a on go ostrzega lecz to nie jedyny incydent wiecęj jest na demkach niech jakiś gracz się wypowie o nim gdyż nie zauważyłem że nie ma hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Sierpnia 2015 #321307 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Sierpnia 2015 #321308 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Hmm po 1 musisz zastosować się do wzoru: Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Po 2 na naszej sieci składki nie są płacone przez adminów. Po 3 na adminów c150 było straszne duże zapotrzebowanie, dlatego obowiązek posiadania steam przynajmniej na jakiś czas został zniesiony. Po 4 Musisz przedstawić dowód demko/ss'y itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 26 Sierpnia 2015 #322463 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi