Lesto Napisano 21 Sierpnia 2015 #320857 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Witam Nie będę się tu jakoś strasznie rozpisywał, postaram się w kilku zdaniach opisać mój problem. A więc do rzeczy: Po włączeniu cs'a (mój sprzęt jest ze średniej półki cenowej więc zbyt wiele od niego nie oczekuję) i próbie zagrania jakiejkolwiek mapki (wyjątek DD2, chociaż i tutaj występuje ten problem ale to później) automatycznie zacina mi grę i wywala do pulpitu (czasami trzeba wspomóc się ALT+CTRL+DEL) i wyskakuje okienko "program Cs:go przestał działać poprawnie". Dzieje się tak po każdej zmianie mapki (jeśli chodzi o DD2) oraz przy próbie wbicia na jakąkolwiek inną mapkę. Problem jest dość uciążliwy, ponieważ wlączać cs'a co 10min nie zbyt mi się uśmiecha. Tak jak wyżej wspominałem sprzęt mam z średniej półki cenowej więc spokojnie 40-60fps powinno być (w sumie gra chodzi płynnie). Minimalne wymagania sprzętowe spełnia, nawet "przebija". Może ktoś również miał taki problem i uporał się z nim. Zaznaczam, że reinstalacja nic nie dała, tak samo jak sprawdzenie spójności plików gry. Żadna mapka nie pójdzie jedna po drugiej, czasami dd2 "pyknie". Czasami uda się zagrać inferno/mirage/dusta/aztec'a ale to rzadkość. Jutro postaram się wrzucić zdjęcia w/w problemu (jak i co pisze) oraz parametry sprzętu. Teraz mogę tylko troszeczkę napomknąć coś o PC: - system win7 32-bit - pamięć 150GB C oraz 600GB D - 4GB ram - 2GB karta graficzna Kilka miesięcy temu były wstawiane nowe części jednak przed tym "procesem" nie było problemu z grami typu: NFS MW (nowsza wersja), COD MW (wszystkie części), Quike 4 (czy jak się to tam nazywa), FIFA 14 oraz kilka innych tytułów. Wszystkie były zainstalowane w tym samym czasie i z żadną nie było problemów. Wina nie leży po stronie Internetu jeśli to ma coś wspólnego. Po internetach nie będę szukał bo większość porad zapewne będzie wyglądała następująco: "wymień sprzęt na lepszy"/"kup lepsze części". Wymiana podzespołów odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 24 Sierpnia 2015 #320311 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/66288-czarny-ekran-cs-go-po-problemie/może to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Sierpnia 2015 #322984 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Skoro brak zainteresowania autora tematu to problem musiał zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Sierpnia 2015 #322985 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi