Ganja Mafia1992 Napisano 20 Sierpnia 2015 #320085 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Imi臋: Szymon Wiek: 23 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steam, gg, skype, pw, tel,聽 Sta偶 na forum: od 1 stycznia 2015 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: 3 lata jako redaktor 2 poprzednich sieciach. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Admin dd2#2 i by艂em adminem na FFA Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8,5 - 9 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: tyle ile b臋dzie trzeba. 3h-5h Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Wywiad z adminem FFA i DD2#2 - 聽Przemo 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Kali: Witaj Przemku. PrzemKo:Dzie艅 Dobry. Kali: Przedstaw nam si臋. Jak masz na imi臋, sk膮d jeste艣, ile masz lat? PrzemKo:Wi臋c tak jak wida膰 po nicku mam na imi臋 Przemek,Mam 19 lat i mieszkam od urodzenia w Sochaczewie. Kali: Opowiedz nam co艣 o swojej miejscowo艣ci, gdzie si臋 znajduje, gdzie by艣 nas zabra艂 w ciekawe miejsca? PrzemKo:No to tak Sochaczew to takie ma艂e weso艂e miasteczko,kt贸re znajduje si臋 pod Warszaw膮.Jest bardzo du偶o ciekawych miejsc np.Du偶o boisk do gry w pi艂k臋 no偶n膮,koszyk贸wk臋.Jest r贸wnie偶 sporo miejsc do k膮pania,ale najbardziej oblegane i ciekawe miejsce jest przed monopolowym za rogiem . Kali: Czym si臋 interesujesz, jakie s膮 twoje zainteresowania PrzemKo:Pi艂ka no偶na,Motoryzacja,cs i dobre dziunie . Kali: Uczysz si臋, pracujesz, a mo偶e studiujesz? PrzemKo:Pracuje jak mechanik samochodowy. Kali: O prosz臋. Opowiedz nam jak posz艂o ci w tym zawodzie?聽 PrzemKo:My艣l臋,偶e dobrze ,pracuje w zak艂adzie u Wujka i r贸wnie偶 tam odbywa艂em praktyki.Od pocz膮tku w tej roli dobrze si臋 odnajdywa艂em. Kali: Masz dziewczyn臋?聽 PrzemKo:Mam Jest w Hiszpani z Kristo a tak na powa偶nie to zerwa艂em z dziewczyn膮 dwa miesi膮ce temu.Mia艂a na imi臋 Wiktoria. Pewnie jeste艣 ciekawy czemu zerwali艣my? Odpowied藕 jest prosta, Nie zas艂ugiwa艂a na mnie. Kali: Zdradzisz nam czytelnikom jakie jest twoje najwi臋ksze marzenie, kt贸re chcia艂by艣 spe艂ni膰? A mo偶e ju偶 si臋 spe艂ni艂o? PrzemKo:najwi臋kszym marzeniem by艂o wbicie kosy nynkowi w plecy i wiesz co ? Spe艂ni艂o si臋 . Kali: Opisz w kilku punkcikach sw贸j charakter?聽 PrzemKo:1.Przystojny 2.Wysportowany 3.Kulturalny 4.Mi艂y 5.Skromny. Kali: Masz jakie艣 rodze艅stwo czy jeste艣 jedynakiem? PrzemKo:Mam m艂odszego brata. Kali: Czas przej艣膰 ju偶 troch臋 do trudniejszych pyta艅. Powiedz nam jak trafi艂e艣 na Multi-Head? PrzemKo:Po dostaniu ss'y rozpocze艂a si臋 moja droga z MH. Kali: Czemu w艂a艣nie wybra艂e艣 taki nick? PrzemKo:Poniewa偶 przyjaci贸艂ki mojej by艂ej dziewczyny zacz臋艂y tak na mnie m贸wi膰 ,a potem koledzy i tak zosta艂o . Kali: Co lub kto sk艂oni艂 ci臋 do sk艂adania podania na admina serwera FFA? PrzemKo:Sam postanowi艂em z艂o偶y膰 podanie. Kali: Co my艣lisz o awansie Angeliki na w艂a艣ciciela sieci MH? PrzemKo:Nale偶a艂o jej si臋 . Kali: Co by艣 chcia艂 osi膮gn膮膰 jeszcze na tej sieci? PrzemKo:Chcia艂bym jeszcz臋 spr贸bowa膰 si臋 w roli ubt i r贸wnie偶 chcia艂bym do艂膮czy膰 do s艂ynnego klanu Multi-Head.pl. Kali: Kto z sieci jest tak膮 wed艂ug ciebie pomocn膮 osob膮 na sieci? PrzemKo:Ka偶dy w jakim艣 stopniu pomaga. Kali: Chce zada膰 tobie pytanie, kt贸re mo偶e ci臋 troch臋 zaskoczy膰. Je偶eli mia艂by艣 szans臋 wykazania si臋 jako w艂a艣ciciel sieci co by艣 zmieni艂 na Multi-Head? PrzemKo:Nic a nic jak dla mnie to ta sie膰 ma wszystko co mie膰 powinna. Kali: Jak w roli opiekuna serwera FFA radzi sobie Angela? PrzemKo:Nie wiem jeszcze nie mia艂a okazji si臋 wykaza膰. Kali: Co s膮dzisz o odej艣ciu Strikera z roli S@? PrzemKo:No szkoda,ale to jego decyzja. Kali: Powr贸膰my ju偶 do takich spokojnych lu藕nych pyta艅. Jak sp臋dzasz wakacje? PrzemKo:W tygodniu praca,cs,a weekendy zabawa Kali: Wolisz whisky czy w贸dk臋? PrzemKo:w贸dk臋 Kali: Jakiego gatunku muzyki lubisz s艂ucha膰 najcz臋艣ciej? Wymie艅 nam kilka utwor贸w, kt贸re wpad艂y ci w gust? PrzemKo:Wszystkiego po trochu. Kali: Palisz? PrzemKo:Nie Kali: Jakie gatunki filmy polecasz? PrzemKo:Komedia,Horror. Kali: Masz prawo jazdy? PrzemKo:Mam. Kali: Powiedz nam masz samoch贸d, jak tak to jakie? PrzemKo:Mechanik samochodowy bez samochodu ? posiadam skromne BMW 316i WERSJA COUPE r.1998 Kali: Lay's czy Cheatoss? PrzemKo:Lay's. Kali: Pepsi czy Coca Cola? PrzemKo:Pepsi. Kali: Jak my艣lisz kto wygra mecz 4 wrze艣nia Polska czy Niemcy? PrzemKo:My艣le ,偶e b臋dzie remis . Kali: Co s膮dzisz o grupie eliminacyjnej Polak贸w do Mistrzostw 艢wiata 2018 w Rosji? PrzemKo:My艣l臋 ,偶e s艂aba ,ale z nasz膮 reprezentacj膮 nigdy niewiadomo. Kali: Jaki jest tw贸j ulubiony pi艂karz? PrzemKo:Leo Messi. Kali: Jaki jest tw贸j ulubiony klub pi艂karski? PrzemKo:FC Bayern Munchen. Kali: Wyjazd w g贸ry czy nad morze? PrzemKo: Oczywi膰ie, 偶e nad morze. Kali: Dzi臋kuj臋 tobie, 偶e da艂e艣 si臋 nam贸wi膰 na wywiad. Du偶o si臋 o tobie dowiedzieli艣my. Teraz jest tw贸j czas aby艣 m贸g艂 kogo艣 pozdrowi膰. PrzemKo:Ja r贸wnie偶 dzi臋kuj臋.Pozdrawiam oczywi艣cie ca艂膮 sie膰 Multi-head.pl i moj膮 skromn膮 mam臋. 聽 聽 Kali: Dorzucam si臋 do tych pozdrowie艅.聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 20 Sierpnia 2015 #320337 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Wiek na plus, wywiad ciekawy, ostatnio w redakcji co艣 cichutko... 聽 聽 聽 Przyda si臋 艣wie偶a krew. 聽 聽 聽 Jestem na TAK! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 20 Sierpnia 2015 #320338 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 R贸wnie偶 jestem na Tak聽 聽 聽 聽 Tak jak nynek napisa艂 w redakcji ostatnio ucich艂o brak nowych wywiad贸w. Mam nadziej臋 ze ogarniesz to stanowisko . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 20 Sierpnia 2015 #320340 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Masz moje TAK. 聽 聽 聽 Przyda si臋 kto艣 nowy w redakcji. 聽 Ciekawy wywiad 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Sierpnia 2015 #320463 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Nawet przy wywiadzie nie odpu艣cisz z warnem ? .......................... 聽 TAK 聽 Fajne i ciekawy wywiad 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 20 Sierpnia 2015 #320474 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Na tak 聽 聽 聽 dobra robota. Wywiad fajnie si臋 czyta i przyda si臋 kto艣 taki jak Ty na to miejsce 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 20 Sierpnia 2015 #320476 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Bardzo dobrze mi si臋 z tob膮 pracowa艂o 聽 Masz moje tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 20 Sierpnia 2015 #320480 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jestem na TAK 聽 聽 聽 + Wiek 聽 + Dobry wywiad 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Sierpnia 2015 #320485 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jest tu par臋 aspekt贸w pozytywnych jak i negatywnych. 聽 + to na pewno zaanga偶owanie, pomys艂, par臋 innych pyta艅 ni偶 zwykle. 聽 - b艂臋dy stylistyczne + interpunkcyjne, s膮dz臋, 偶e zbytnio nie przy艂o偶y艂e艣 si臋 do poprawienia tych b艂臋d贸w. 聽 Podsumowuj膮c jestem neutralny. 聽 聽 聽 Widz臋 zaanga偶owanie, jednak b艂臋dy nie pozwalaj膮 mi da膰 tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 20 Sierpnia 2015 #320490 Udost臋pnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Moim zdaniem wywiad jest 艣redni. 聽 - B艂臋dy stylistyczne i interpunkcyjne (te z twojej strony, o stronie przeciwnej nie wspomn臋 - jako redaktor b臋dziesz musia艂 poprawia膰 te偶 b艂臋dy osoby, kt贸ra odpowiada ci na pytania). 聽 - Strasznie schematyczne pytania, zn贸w brak kreatywno艣ci. 聽 - Mym skromnym zdaniem pytania typu "... czy ..." s膮 偶enuj膮ce i odp臋dzaj膮 mnie od czytania. 聽 - "Chce zada膰 tobie pytanie, kt贸re mo偶e ci臋 troch臋 zaskoczy膰." bez sensu wst臋p do pytania - dalsza cz臋艣膰 by艂a takim schematem, 偶e zaskoczy膰 mog艂a tylko karasie pod wod膮. 聽 聽 聽 Je偶eli by艂e艣 wstanie przeczyta膰 i zaakceptowa膰 to co napisa艂em, jednocze艣nie bior膮c sobie to do serca przy nast臋pnych wywiadach - jestem na tak. 聽 Je艣li jest inaczej - jestem na nie. 聽 聽 聽 Odpisz w jakikolwiek spos贸b - na pw, edytuj sw贸j post lub co艣 podobnego, a zaznacz臋, kt贸r膮 opcje wybra艂e艣. 聽 聽 聽 Moja opinia zale偶y tylko i wy艂膮cznie od Ciebie. 聽 聽 聽 Warn niepotrzebny, jak by艂em naczelnym to kolory zielone i czerwone w redakcji by艂y dozwolone. W pr贸bnych wywiadach te偶 tak by膰 powinno. 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 聽 //edit. Jestem na nie. http://scr.hu/6pyt/b83ym-> skoro i tak m贸j g艂os si臋 nie liczy, to co tam. Dodatkowo spora sprzeczno艣膰 w odpowiedzi. Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 21 Sierpnia 2015 #320683 Udost臋pnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jestem na TAK. Fajnie si臋 z nim wywiady robi. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 21 Sierpnia 2015 #320733 Udost臋pnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Tak 聽 聽 聽 - Ciekawy wywiad 聽 - Wiek 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Szyllwekcyms Napisano 21 Sierpnia 2015 #320739 Udost臋pnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jestem na tak 聽 聽 聽 Jak dla mnie ciekawy wywiad postara艂 si臋 moim zdaniem. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor #320911 Udost臋pnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Przepraszam, 偶e wypowiadam si臋 w swoim podaniu ale obiecuj臋, 偶e nie zawiod臋 was na tym stanowisku. Drobne b艂臋dy interpunkcyjne w wywiadach ka偶demu si臋 zdarzaj膮. Mam nawet na jutro przygotowany pierwszy wywiad, kt贸ry wam na pewno si臋 spodoba. Bardzo chcia艂bym pom贸c redakcji. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 22 Sierpnia 2015 #320974 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Jak mi si臋 wydaje, to ju偶 kt贸ra艣 z kolei pr贸ba. Na pierwszy rzut oka wywiad 艂adnie skomponowany, ale po przeczytaniu znajdzie si臋 par臋 b艂臋d贸w wymienionych przez inne osoby. Pomimo tych b艂臋d贸w jestem sk艂onny da膰 tak, poniewa偶 to jeden z twoich pierwszych wywiad贸w, a one raczej nie mog艂y by膰 idealne. Mam nadzieje, 偶e jak zostaniesz przyj臋ty postarasz si臋 i zaczniesz robi膰 dobre wywiady np. z nowymi u偶ytkownikami sieci, co oni chc膮 tu osi膮gn膮膰 czy mo偶e tylko pogra膰 porozmawia膰 w sumie tego brakuje w redakcji no i czekam na wywiad ze mn膮 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 22 Sierpnia 2015 #321088 Udost臋pnij Napisano 22 Sierpnia 2015 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi