Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Szymon

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steam, gg, skype, pw, tel, 

Staż na forum: od 1 stycznia 2015

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: 3 lata jako redaktor 2 poprzednich sieciach.

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin dd2#2 i byłem adminem na FFA

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8,5 - 9

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: tyle ile będzie trzeba. 3h-5h

Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

Wywiad z adminem FFA i DD2#2 -

Przemo

Kali: Witaj Przemku.

PrzemKo:Dzień Dobry.

Kali: Przedstaw nam się. Jak masz na imię, skąd jesteś, ile masz lat?

PrzemKo:Więc tak jak widać po nicku mam na imię Przemek,Mam 19 lat i mieszkam od urodzenia w Sochaczewie.

Kali: Opowiedz nam coś o swojej miejscowości, gdzie się znajduje, gdzie byś nas zabrał w ciekawe miejsca?

PrzemKo:No to tak Sochaczew to takie małe wesołe miasteczko,które znajduje się pod Warszawą.Jest bardzo dużo ciekawych miejsc

np.Dużo boisk do gry w piłkę nożną,koszykówkę.Jest również sporo miejsc do kąpania,ale najbardziej oblegane i ciekawe miejsce jest przed monopolowym za rogiem :).

Kali: Czym się interesujesz, jakie są twoje zainteresowania

PrzemKo:Piłka nożna,Motoryzacja,cs i dobre dziunie :).

Kali: Uczysz się, pracujesz, a może studiujesz?

PrzemKo:Pracuje jak mechanik samochodowy.

Kali: O proszę. Opowiedz nam jak poszło ci w tym zawodzie? 

PrzemKo:Myślę,że dobrze ,pracuje w zakładzie u Wujka i również tam odbywałem praktyki.Od początku w tej roli dobrze się odnajdywałem.

Kali: Masz dziewczynę? 

PrzemKo:Mam Jest w Hiszpani z Kristo :)

a tak na poważnie to zerwałem z dziewczyną dwa miesiące temu.Miała na imię Wiktoria.

Pewnie jesteś ciekawy czemu zerwaliśmy? Odpowiedź jest prosta, Nie zasługiwała na mnie.

Kali: Zdradzisz nam czytelnikom jakie jest twoje największe marzenie, które chciałbyś spełnić? A może już się spełniło?

PrzemKo:największym marzeniem było wbicie kosy nynkowi w plecy i wiesz co ? Spełniło się :).

Kali: Opisz w kilku punkcikach swój charakter? 

PrzemKo:1.Przystojny 2.Wysportowany 3.Kulturalny 4.Miły 5.Skromny.

Kali: Masz jakieś rodzeństwo czy jesteś jedynakiem?

PrzemKo:Mam młodszego brata.

Kali: Czas przejść już trochę do trudniejszych pytań. Powiedz nam jak trafiłeś na Multi-Head?

PrzemKo:Po dostaniu ss'y rozpoczeła się moja droga z MH.

Kali: Czemu właśnie wybrałeś taki nick?

PrzemKo:Ponieważ przyjaciółki mojej byłej dziewczyny zaczęły tak na mnie mówić ,a potem koledzy i tak zostało :).

Kali: Co lub kto skłonił cię do składania podania na admina serwera FFA?

PrzemKo:Sam postanowiłem złożyć podanie.

Kali: Co myślisz o awansie Angeliki na właściciela sieci MH?

PrzemKo:Należało jej się :).

Kali: Co byś chciał osiągnąć jeszcze na tej sieci?

PrzemKo:Chciałbym jeszczę spróbować się w roli ubt i również chciałbym dołączyć do słynnego klanu Multi-Head.pl.

Kali: Kto z sieci jest taką według ciebie pomocną osobą na sieci?

PrzemKo:Każdy w jakimś stopniu pomaga.

Kali: Chce zadać tobie pytanie, które może cię trochę zaskoczyć. Jeżeli miałbyś szansę wykazania się jako właściciel sieci co byś zmienił na Multi-Head?

PrzemKo:Nic a nic jak dla mnie to ta sieć ma wszystko co mieć powinna.

Kali: Jak w roli opiekuna serwera FFA radzi sobie Angela?

PrzemKo:Nie wiem jeszcze nie miała okazji się wykazać.

Kali: Co sądzisz o odejściu Strikera z roli S@?

PrzemKo:No szkoda,ale to jego decyzja.

Kali: Powróćmy już do takich spokojnych luźnych pytań. Jak spędzasz wakacje?

PrzemKo:W tygodniu praca,cs,a weekendy zabawa :)

Kali: Wolisz whisky czy wódkę?

PrzemKo:wódkę

Kali: Jakiego gatunku muzyki lubisz słuchać najczęściej? Wymień nam kilka utworów, które wpadły ci w gust?

PrzemKo:Wszystkiego po trochu.

Kali: Palisz?

PrzemKo:Nie

Kali: Jakie gatunki filmy polecasz?

PrzemKo:Komedia,Horror.

Kali: Masz prawo jazdy?

PrzemKo:Mam.

Kali: Powiedz nam masz samochód, jak tak to jakie?

PrzemKo:Mechanik samochodowy bez samochodu ? :) posiadam skromne BMW 316i WERSJA COUPE r.1998

Kali: Lay's czy Cheatoss?

PrzemKo:Lay's.

Kali: Pepsi czy Coca Cola?

PrzemKo:Pepsi.

Kali: Jak myślisz kto wygra mecz 4 września Polska czy Niemcy?

PrzemKo:Myśle ,że będzie remis :).

Kali: Co sądzisz o grupie eliminacyjnej Polaków do Mistrzostw Świata 2018 w Rosji?

PrzemKo:Myślę ,że słaba ,ale z naszą reprezentacją nigdy niewiadomo.

Kali: Jaki jest twój ulubiony piłkarz?

PrzemKo:Leo Messi.

Kali: Jaki jest twój ulubiony klub piłkarski?

PrzemKo:FC Bayern Munchen.

Kali: Wyjazd w góry czy nad morze?

PrzemKo: Oczywićie, że nad morze.

Kali: Dziękuję tobie, że dałeś się namówić na wywiad. Dużo się o tobie dowiedzieliśmy. Teraz jest twój czas abyś mógł kogoś pozdrowić.

PrzemKo:Ja również dziękuję.Pozdrawiam oczywiście całą sieć Multi-head.pl i moją skromną mamę.

Kali: Dorzucam się do tych pozdrowień. 

Napisano

Jest tu parę aspektów pozytywnych jak i negatywnych.

+ to na pewno zaangażowanie, pomysł, parę innych pytań niż zwykle.

- błędy stylistyczne + interpunkcyjne, sądzę, że zbytnio nie przyłożyłeś się do poprawienia tych błędów.

Podsumowując jestem neutralny.

Widzę zaangażowanie, jednak błędy nie pozwalają mi dać tak.

Napisano

Moim zdaniem wywiad jest średni.

- Błędy stylistyczne i interpunkcyjne (te z twojej strony, o stronie przeciwnej nie wspomnę - jako redaktor będziesz musiał poprawiać też błędy osoby, która odpowiada ci na pytania).

- Strasznie schematyczne pytania, znów brak kreatywności.

- Mym skromnym zdaniem pytania typu "... czy ..." są żenujące i odpędzają mnie od czytania.

- "Chce zadać tobie pytanie, które może cię trochę zaskoczyć." bez sensu wstęp do pytania - dalsza część była takim schematem, że zaskoczyć mogła tylko karasie pod wodą.

Jeżeli byłeś wstanie przeczytać i zaakceptować to co napisałem, jednocześnie biorąc sobie to do serca przy następnych wywiadach - jestem na tak.

Jeśli jest inaczej - jestem na nie.

Odpisz w jakikolwiek sposób - na pw, edytuj swój post lub coś podobnego, a zaznaczę, którą opcje wybrałeś.

Moja opinia zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.

Warn niepotrzebny, jak byłem naczelnym to kolory zielone i czerwone w redakcji były dozwolone. W próbnych wywiadach też tak być powinno.

Pozdrawiam.

//edit. Jestem na nie. http://scr.hu/6pyt/b83ym-> skoro i tak mój głos się nie liczy, to co tam. Dodatkowo spora sprzeczność w odpowiedzi. Powodzenia. :)

Napisano

Przepraszam, że wypowiadam się w swoim podaniu ale obiecuję, że nie zawiodę was na tym stanowisku. Drobne błędy interpunkcyjne w wywiadach każdemu się zdarzają. Mam nawet na jutro przygotowany pierwszy wywiad, który wam na pewno się spodoba. Bardzo chciałbym pomóc redakcji.

Napisano

Jak mi się wydaje, to już któraś z kolei próba. Na pierwszy rzut oka wywiad ładnie skomponowany, ale po przeczytaniu znajdzie się parę błędów wymienionych przez inne osoby. Pomimo tych błędów jestem skłonny dać tak, ponieważ to jeden z twoich pierwszych wywiadów, a one raczej nie mogły być idealne. Mam nadzieje, że jak zostaniesz przyjęty postarasz się i zaczniesz robić dobre wywiady np. z nowymi użytkownikami sieci, co oni chcą tu osiągnąć czy może tylko pograć porozmawiać w sumie tego brakuje w redakcji no i czekam na wywiad ze mną :D

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...