Vandal. Napisano 19 Sierpnia 2015 #319930 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam. Chcialbym przedstawic moje propozycje dotyczace coda po resecie. Wiec tak. #1 Nowe rs ( muzyka pod koniec rundy ) Aktualnymi juz wrecz żygam i je wyciszam. Pewnie tak jak mnie i reszcie znydzily sie maksymalnie.Po za tym nie pamietam kiedy byly one aktulizowane. #2 Duzo ludzi pyta sie o kosy z cs:go ktory byly ostatnio wgrane.Nie dzialają! Prosze o naprawienie togo badz usuniecie bo wprowadza to nie potrzebny spam i pytania czemu nie dzialają kosy? #3 Nowe klasy i premki.Moim zdaniem nie potrzeba do tego działu duzo wprowadzac.Najlepiej jakbys doszlo 2 zwykle klasy i 2 premium. A o to moje propozycje: Nazwa: Cichy. (Premium) hp: 20 Int:10 Wytrz: 30 Kond: 15 Umietnosci: Na nozu widocznosc spada do 15. 2skoki. Bron : m4a1 Klasa juz przez mnie testowana i grywalna.Polecam. Nazwa: benger (premium) hp: 20 int: 5 Wytrz: 15 Kond: 25 Umietnosci : awp 1/1 , 2skoki , podczas kocania z nozem jego widocznosc spada do 40. #4 Oslabienie klasy SMIERC. Usuniecie kosy 1/1 bo to przesada. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 19 Sierpnia 2015 #129853 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 1) Zgadzam się,przydaloby się coś nowego chociaż mi to za bardzo nie przeszkadza 2)Racja,skoro (chyba)zostały usunięte to usunąć ta informacje na sayu 3)Mi się nie podobają,poza tym EvO dał już klasę. 4)Nie...dobrze jest jak jest z nożem.Co najwyżej usunąć mp5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2015 #319969 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Zmiany by sie przydaly ale dodawac nowe klasy bez sens masz pelno klas a i tak polowa nie jest grana ale co do klasy za rambo mogli by dac klase np 1/1 z kosy pm 1/2 z deagla do tego auto bh i zmniejszona widocznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Sierpnia 2015 #320001 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Powiem tak. Co do 1 przydałoby się. Co do 2,3, oraz 4 - wszystkie te propozycje są brane pod uwagę (troszeczkę pod innym względem niż podałeś), ale w każdym z tych trzech kierunków są wykonywane prace. Przyznam się szczerze, że punkt 3 i 4 mamy gotowy, a 2 w trakcie napraw Co do Twoich propozycji klas Cichy jest za słaby, natomiast benger jest w pewnym sensie podobny do kapitana, więc nie widzę sensu go wprowadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 20 Sierpnia 2015 #320145 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 1.Jak najbardziej trzeba wgrać nowe rs'y. 3.Juz proponowane były nowe klasy premium, nie wiem co z tego wyjdzie. 4.Tak jak napisał Ali, usunąć mp5 i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2015 #320269 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Klasy z niewidką? Troche nie pasują do tego serwera. Co do rs, to oczywiście można wgrać nowe. Te kosy z cs go? Szkoda słów... po co coś takiego? A śmierci można zabrać MP5, tak jak napisali koledzy wyżej i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verron Napisano 20 Sierpnia 2015 #320462 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 W 100% zgadzam się z Vandalem 1. RS już mi sie znudzily 2. kosy z Cs Go nie dzialają 3. wystarcza po 2 klasy 3. oslabic smierc bo jest za silna z kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Sierpnia 2015 #320630 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 @EvO wszystko dokładnie opisał. Co do muzyczki to postaramy się coś ogarnąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Sierpnia 2015 #320631 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi