Skocz do zawartości

DDos

PumciO

Rekomendowane odpowiedzi

Może znam może nie.

Jeżeli chcesz aby ktoś cię nauczył to wątpię żebyś znalazł kogoś od tak na forum.

Jeżeli kręcą cię takie rzeczy proponuje ci abyś zaczął naukę z systemem z pod znaku pingwina prościej tam jest przejść w trym monitor itp (nie mówię że na win się tego nie da,

ale zapewne będziesz się tylko męczył.

Dodam jeszcze że nieprzemyślane ataki DDos mogą się źle skończyć ^^

Nikt cie tego nie nauczy ani nie znajdziesz poradników jak to zrobić tak jak Neq powiedział :)

Za atak DDos tak jak mi sie wydaje wystaczy kilka serwerów VPS lub kilka komputerów żeby on zadziałał..

Następnie tak jak Neq wspomniał Nieprzemyślany atak ddos moze sie źle skonczyć i to bardzo :)

Jeżeli masz kogoś atakować przemyśl to tym bardziej ze jesteś pocztątkujący więc odradzam gość zgłosi to gdzie trzeba i masz za przeproszeniem no przesrane :)

Lepiej zajmij się czymś innym a nie zawracaj sobie głowy bo to jest karalne :P

Może nie tyle nieprzemyślany atak co źle oszacowany cel i jego możliwości są zagrożeniem. DDoSa łatwo wysłać, gorzej poradzić sobie z jego konsekwencjami. 

Wnioskując po tym, że pytasz na forum, jesteś totalnym nowicjuszem = lepiej tego nie ruszaj. Zwłaszcza jeśli jesteś niepełnoletni. Szkoda nerwów Twoich rodziców na widzimisię dziecka.

Eh.. juz Ci na pw pisalem, daj sobie z tym spokoj ... nie poradzisz sobie z ddosem, a Twoj powod zainteresowaniem ddosem jest glupi... ktos Ci farmazonow naopowiadal ;)

#Lmfao

Powod zainteresowania gracza ddosem ;)

"Kiedyś byłem na Mordowni i tam byly all serwery Full 32/32 i taki jeden Chłopak lat 17 Wtedy umiał : Ddosy na graczy , serwery cs 1.6 , go , ts3 , mc itp. Niszczył Forum do zera , serwery .. On kupil pewnego dnia Serwer na Pukawce najdroższy 32 sloty i zrobil paczke dd2 i chcial rekalem .. przez tydzien chodzil i szukal serwery takie dobrze rozwiniete oraz forum i straszyl wlascicieli serweorw oraz forum ze je zniszczy itp. i oni mu placili po 50/100 psc i czlowieku po tygoniu mial serwer full i reklama na cssetti i wiaderku top1 :D Kumasz.? Dlatego szukam ja tez takiej drugiej osoby by zarobić , serwer zalożyć i gitara :P"

Eh.. juz Ci na pw pisalem, daj sobie z tym spokoj ... nie poradzisz sobie z ddosem, a Twoj powod zainteresowaniem ddosem jest glupi... ktos Ci farmazonow naopowiadal ;)

#Lmfao

Powod zainteresowania gracza ddosem ;)

"Kiedyś byłem na Mordowni i tam byly all serwery Full 32/32 i taki jeden Chłopak lat 17 Wtedy umiał : Ddosy na graczy , serwery cs 1.6 , go , ts3 , mc itp. Niszczył Forum do zera , serwery .. On kupil pewnego dnia Serwer na Pukawce najdroższy 32 sloty i zrobil paczke dd2 i chcial rekalem .. przez tydzien chodzil i szukal serwery takie dobrze rozwiniete oraz forum i straszyl wlascicieli serweorw oraz forum ze je zniszczy itp. i oni mu placili po 50/100 psc i czlowieku po tygoniu mial serwer full i reklama na cssetti i wiaderku top1 :D Kumasz.? Dlatego szukam ja tez takiej drugiej osoby by zarobić , serwer zalożyć i gitara :P"

Świetny "powód" zwłaszcza że chyba już wszędzie można tanio dostać zabezpieczenie przed DDoSami ^^

Dodając fakt, że działanie na czyjąś szkodę, wymuszenie, szantaż są jak najbardziej nielegalne nawet w sieci i to, że autor tematu już swoje IP i dane ujawnił, mamy świetny przepis na katastrofę.

Wątek do zamknięcia. Szkoda słów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...