Skocz do zawartości

Naruto na hokage!:o

Madara.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Naruto.

Doświadczenie (w byciu adminem):Jakies tam doswiadczenie juz jest, jak widac mam rowniez admina na cod mod 45k :D

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 ^^

Staż w CS-sie:4 miesiace:v

Steam / NonSteam:Zakupie po wyplacie ;)

Dlaczego Ty: A czemu nie? :D W okresie wakacyjnym aktywny admin sie przyda,  z tego co widze aimerzy ladnie atakuja serwer wiec dodatkowa para rak napewno sie przyda ;)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zalezy od zagospodarowania wolnego czasu, ale miedzy 3-6h dziennie ;)

Kontakt:skype,forum,gg no i  niedlugo steam ^^

Link do GT: http://www.gametracker.com/player/Naruto./80.72.43.106:27022/

Niepotrzebnie składasz podanie teraz,lepiej by było jakbyś złożył dopiero po zakupie steama ;)

No ale jak kupisz steam to jestem na tak

aktywny

ogarnięty

można się pośmiać

zgłasza na u@

*multi admin jest płatny,wiesz o tym? :)

Panowie...Murzyn,Naruto, PW macie ;)

Nie, nie, WIELKIE NIE

Łamiesz regulamin

Ciągle mnie prowokujesz, po czym dochodzi do sprzeczek

Serio 17 l.? Ja po twoim dziecinnym zachowaniu na serwerze dałbym ci 3 lata niżej

Nie masz steama

TAKICH ADMINÓW NAM NIE POTRZEBA.

Alez ja Cie prowokuje? :) Z tego co pamietam Ty sie do mnie 1 dnia po moim dojsciu na server spinales o to ze gram smiercia, "klasa dla botow" tak to nazwales jak dobrze mapietam :) a ze jestem osoba z ciezkim charakterem grzecznie Ci odpowiadalem :* Love My Hater, prosze abys nie spamowal w moim podaniu.

@Diabelku, gadalem o tym z Galaxy'm od dzisiaj urlop mi sie konczy ;) Wejde wam dupska skopac, spokojnie <3

Spamuje? Hahahaha, ośmieszasz się kolego! Przepraszam,nie jestem twoim kolegą.Napisałem tylko to, co leży mi od dłuższego czasu na sercu. A co do mojej opinii o śmierci, tak, to jest klasa dla botów, ale nie miałem na myśli, aby Ciebie obrazić.

W tym przypadku, nie pozdrawiam. 

• Premium
  •  VIP

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...