Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina): txt.  14:00 - 14:30 17 sierpień.

Nick admina/gracza, który zawinił: Insider.

Dowody: Nie wiem czy tu są potrzebne jakie kolwiek dowody.. Ale jak hltv wyjdzie /edytuje.

Świadkowie: ---

Uzasadnienie:

Sprawa jest jasna.

Po 1 dostałem bana za txt,a mianowicie lampy na mapie cs_assult . Z tego co mi wiadomo to nie są tekstury. Mozna wejść na nie z pomocą 2 gracza.

Po 2 nie dostałem ostrzezenia,admin ma obowiazek dać ostrzezenie a ban za txt jest od 5 do 30 minut. A admin insider bez niczego dał mi od razu 1h.

Pozdrawiam :wub: B)

Napisano

Tyle tej dziecinady! Bez ostrzeżenia? Ile już razy dawałem Ci ostrzeżenie? 10? Ban na godzinę jest w 100% słuszny, wiele razy nie stosowałeś się do punktu regulaminu o txt. Tutaj załączam screena: http://iv.pl/images/27498430898688355964.jpg. Myślę, że owy dowód jest niezbitym dowodem tej sytuacji. Teraz tak kogo próbujesz zrobić w ciula? @ProSatanek był na serwerze tak? Nie nie było go i mam na to trzech świadków: Misia, Tushirek, HaQ. @ProSatanek co to za ub? Jaja sobie robisz? To twój kumpel? Napisał do Ciebie na steam i ma UB? Co to jest? Ludzie zaczyna się tu robić to samo co za czasów coda 200 i adminów uważających się za właścicieli. Jeżeli zobacze Cię na serwerze do czasu wyjaśnienia sprawy otrzymujesz pernamentnego bana, więc radzę się dostosować! Zapraszam świadków zdarzenia i zakończmy tą dziecinadę.

edit

otrzymujesz bana na zawsze do czasu wyjaśnienia sprawy! Dość tego!

Napisano

Otóż zapoznałem się z sytuacją i tak. po pierwsze HLTV nie ma od dobrych 4 dni bo sprawdzałem, więc HLTV na pewno nie będzie, więc skarga bez dowodów powinna być automatycznie oddalona, no ale dobra, mniejsza. Teraz rozpocznę z formułką txt: "Teksury to miejsce gdzie bez 2 skoków bądź ulepszeń serwera wejść się nie da, wliczane w uleprzenia serwera są nielimitowane skoki jak i zmniejszona grawitacja.". Czyli jednym słowem, jak nie wejdziesz na ffa w to miejsce to jest traktowane jako teksura, na wszystkich serwerach lampy w hangarze (resp tt na mapie assault) były traktowane jako txt bo bez podwójnych/potrójnych soków wejść się nie da, więc jak dla mnie ban słuszny. vandal, masz 375 lvl, grasz tu długo, zapewne wygrasz edycje i nie zapoznałeś się z regulaminem? Jesteś częstym graczem, więc zapewne zapoznałeś się z regulaminem i wiesz że to było niezgodne z zasadami, dlatego admin dał ci od razu bana.. Tyle ode mnie.

@@ Edit: To co napisał Insider to prawda, ni z gruchy ni z pietruchy Prosatanek pojawił się na serwerze, ma admina, i oczywiście wszystko mu wolno bo jest "Emerytem".. Co to ma być? Nigdy tu takiej spiny nie było, a Vandal i ProSatanek ewidentnie ze sobą mają jakąś spółkę (nie wiem jak to nazwać) i również doszły mnie słuchy, że Vandal bez napisania odwołania dostał unbana.. Śmiech na sali.

Napisano

Nie wiem jakim prawem dostałeś UB skoro na ss widać, że są txt. Bana dodaję od nowa i nie chcę widzieć kolesiostwa od osób z uprawnieniami. Sprawa ub zostanie rozwiązana w węższym gronie. 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• 4 months later...
  • Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...