Skocz do zawartości

Skarga INSIDER !!!

Vandal.

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): txt.  14:00 - 14:30 17 sierpień.

Nick admina/gracza, który zawinił: Insider.

Dowody: Nie wiem czy tu są potrzebne jakie kolwiek dowody.. Ale jak hltv wyjdzie /edytuje.

Świadkowie: ---

Uzasadnienie:

Sprawa jest jasna.

Po 1 dostałem bana za txt,a mianowicie lampy na mapie cs_assult . Z tego co mi wiadomo to nie są tekstury. Mozna wejść na nie z pomocą 2 gracza.

Po 2 nie dostałem ostrzezenia,admin ma obowiazek dać ostrzezenie a ban za txt jest od 5 do 30 minut. A admin insider bez niczego dał mi od razu 1h.

Pozdrawiam :wub: B)

Tyle tej dziecinady! Bez ostrzeżenia? Ile już razy dawałem Ci ostrzeżenie? 10? Ban na godzinę jest w 100% słuszny, wiele razy nie stosowałeś się do punktu regulaminu o txt. Tutaj załączam screena: http://iv.pl/images/27498430898688355964.jpg. Myślę, że owy dowód jest niezbitym dowodem tej sytuacji. Teraz tak kogo próbujesz zrobić w ciula? @ProSatanek był na serwerze tak? Nie nie było go i mam na to trzech świadków: Misia, Tushirek, HaQ. @ProSatanek co to za ub? Jaja sobie robisz? To twój kumpel? Napisał do Ciebie na steam i ma UB? Co to jest? Ludzie zaczyna się tu robić to samo co za czasów coda 200 i adminów uważających się za właścicieli. Jeżeli zobacze Cię na serwerze do czasu wyjaśnienia sprawy otrzymujesz pernamentnego bana, więc radzę się dostosować! Zapraszam świadków zdarzenia i zakończmy tą dziecinadę.

edit

otrzymujesz bana na zawsze do czasu wyjaśnienia sprawy! Dość tego!

Otóż zapoznałem się z sytuacją i tak. po pierwsze HLTV nie ma od dobrych 4 dni bo sprawdzałem, więc HLTV na pewno nie będzie, więc skarga bez dowodów powinna być automatycznie oddalona, no ale dobra, mniejsza. Teraz rozpocznę z formułką txt: "Teksury to miejsce gdzie bez 2 skoków bądź ulepszeń serwera wejść się nie da, wliczane w uleprzenia serwera są nielimitowane skoki jak i zmniejszona grawitacja.". Czyli jednym słowem, jak nie wejdziesz na ffa w to miejsce to jest traktowane jako teksura, na wszystkich serwerach lampy w hangarze (resp tt na mapie assault) były traktowane jako txt bo bez podwójnych/potrójnych soków wejść się nie da, więc jak dla mnie ban słuszny. vandal, masz 375 lvl, grasz tu długo, zapewne wygrasz edycje i nie zapoznałeś się z regulaminem? Jesteś częstym graczem, więc zapewne zapoznałeś się z regulaminem i wiesz że to było niezgodne z zasadami, dlatego admin dał ci od razu bana.. Tyle ode mnie.

@@ Edit: To co napisał Insider to prawda, ni z gruchy ni z pietruchy Prosatanek pojawił się na serwerze, ma admina, i oczywiście wszystko mu wolno bo jest "Emerytem".. Co to ma być? Nigdy tu takiej spiny nie było, a Vandal i ProSatanek ewidentnie ze sobą mają jakąś spółkę (nie wiem jak to nazwać) i również doszły mnie słuchy, że Vandal bez napisania odwołania dostał unbana.. Śmiech na sali.

• 4 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...