Skocz do zawartości

Brak kultury przez admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hihihi, cóż, czasami jestem niekulturalny, ale cóż, czyż nie każdemu się to zdarza? :) Owszem, przyznaję, że próbowałem na nim zrobić jakieś zaczepki, bo gracz nie dowierzał w to, że mam admina, otóż zacytuję: "Jakim cudem tushirek ma adma jak on wgl nie ma kultury jest chamem tyle w temacie", poza tym, gracz również nie raz próbował mnie prowokować na serwerze i chyba wyzywać lecz już tego nie pamiętam, dostawał za to kicki i teraz sie odgrywa, cóż taka moja natura, ze jestem niekulturalny w niektórych przypadkach ( na przykład w tym ) :ninja: Poza tym nikt inny nie ma problemu jak się odzywam i że czasami "wybuchnę". Mimo wszystko sory, ale taki wybuchowy charakter.

Napisano

To jak napisalem jakim cudem masz ty adma to bylo pytanie retoryczne ;] . A prowokacje z twojej strony zawsze kiedy wejde na serwer obecny admin jest on zawsze jakies aluzje do mnie. Pozdrawiam

Napisano

"gracz również nie raz próbował mnie prowokować na serwerze i chyba wyzywać lecz już tego nie pamiętam" próbował Cię prowokować, a tego nie pamiętasz heheszky, zastanów się nad tym co piszesz, skarga słuszna, admin zostanie ukarany przez Opiekuna.

Pozdrawiam.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...