Cannibal Corpse Napisano 16 Sierpnia 2015 #318785 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Witam, dzisiaj grając na eldorado przy liczbie osób prawie full na serwerze zauważyłem pewne nieścisłości w regulaminie. Otóż pewien gracz grał klasą ninja i ciągle rashował resp terrorystów. Po 2 sekundach był na respie i wszystkich zabijał. tłumacząc się że regulamin tego nie uwzględnia, więc nie jest to zabronione. Podkreślam, że to nie jest skarga! Tylko jaki sens w takim razie ma punkt 13? "Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_alexandra, de_dust2002, cs_estate, de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30 min)" Moja runda wyglądała tak: zdążyłem sprzedać perk z poprzedniej rundy i już leżałem na ziemi zabity nożem... Dodam również że na początku rundy nie można rzucać he przez 10 sekund, to też nie ma sensu skoro po 7 sekundach można robić wszystko na resp wroga. Co do samej klasy ninja to najlepiej byłoby ją wyrzucić, ale wiem że tak nigdy się nie stanie bo dużo pieniążków za nią macie, ale można zrobić przeciwklasę która również będzie klasą premium. Coś jak kiedyś mag na diablomodzie i będzie widziała ninje latarką albo poprzez wpisany perk w klasę. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannibal Corpse Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor #318961 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Odświeżam, może ktoś w końcu przeczyta mój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumciO Napisano 17 Sierpnia 2015 #319090 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Właściciel Serwera nie jest wgl zainteresowany tym tematem i tym co się dzieje na Serwerze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 17 Sierpnia 2015 #319147 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgadzam się z Cannibalem . Powinien być na takiej mapie jak de_eldorado anty rash i byłby spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 18 Sierpnia 2015 #319344 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 ja zgadzam sie tylko z tym granatem skoro po 7sek można skanować to dlaczego granat po 10sek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Sierpnia 2015 #319445 Administrator Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 W pierwszej kolejności powinien się zainteresować opiekun nie ja, ponieważ ja mam na głowie całą sieć. To raz. Jeżeli wprowadzilibyśmy antyrasz to znacznie popsuło by to dynamikę gry. W sprawach osłabienia ninjy znajdziecie w temacie wyżej moje propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannibal Corpse Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor #319488 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Co do antyrashu, zgoda, wystarczyłoby wprowadzić to w regulaminie i byłoby po problemie (jak to nie pomoże to zwiększyć czas bana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 18 Sierpnia 2015 #319639 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Antyrasz nie wchodzi w grę to jest cod mod a co do osłabienia ninjy aquax dal już propozycje z tego co pamiętam było ich dziesiątki i każde odpadały jesli dasz przeciw klasę nikt nie kupi ninjy a wtedy klasa anty ninja nikt nie będzie grał wiec jest to zbedne ustale z włascicielem co i jak i was poinformuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 18 Sierpnia 2015 #319640 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi