TIKI.PL Napisano 16 Sierpnia 2015 #318747 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Nick: Tiki Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem okazje być 3 razy adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 - Znam większość komendy używane przez konsolę + amxmodmenu. Staż w CS-sie: Pierwszy raz w cs'a 1.6 zagrałem w 5/6 klasie podstawówki. Dlaczego Ty: Co tu dużo mówić, mam czas i gram sporo a ze pół administratorów nie ma więc chętnie pomoge przy adminie a mam sporawe doświadczenie w rozpoznawywaniu cheatów itd. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, od 2h do 4h Kontakt: Forum Mam nadziej ,że pójdzie dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiaAka Napisano 16 Sierpnia 2015 #318755 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Na nie Podaj link do GT ( GameTracker'a ) Na serwerze Cie nie widuje Kłamiesz w podaniu. Napisałeś, że masz steam a na serwie grasz na NS -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 16 Sierpnia 2015 #318760 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Na nie. Nie widziałem Cie na serwie Brak linku GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 16 Sierpnia 2015 #318770 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Neutral Widziałem cię kilka razy Mało grasz +doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 16 Sierpnia 2015 #318808 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Myślę, że to podanie, to jakiś żart. Dzisiaj na serwerze Cię zbanowałem, choć ostrzegałem Cię dwa razy, to i tak zrobiłeś swoje. Startując na admina musisz być wzorem dla innych, a nie robić to co reszta http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=23379 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 16 Sierpnia 2015 #318812 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Nikt Cie nie zna, Brak linku do Gt, podanie malo przekonujace... Pograj z nami dluzej i daj sie poznac wtedy zloz Podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 16 Sierpnia 2015 #318813 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362004 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi