Skocz do zawartości

Podanie Na Admina :-)

sqN~

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : sqN~

Doświadczenie(w byciu adminem) : Dobre

Znajomości AMXX(w skali 1-10) : 8

Staż w cs`sie : 6 Lat

Steam/Non Steam : Non Steam

Dlaczego ty ? :Ponieważ jest teraz duża ilość cziterów,Malo adminow Chciałbym doprowadzić ten serwer do pożądku, jestem Miły i kulturalnym.

Czas jaki dziennie poświęcać na cs`a : 5/6 h

Kontakt GG : 53650801

Nie pisz post pod postem, za to należy sie nagroda tj +1. Nie widze linku do game trackera, kolejny minus dla Ciebie. Chyba nigdy nie widziałem tekiego nicku na serwie, kolejny minus na Twoje konto. Piszesz ze jest mało adminów, jest ich AŻ 11, nie sadze ze jest to mała liczba ale spoko. Jak dla mnie to plusów tu nie ma, ewentualnie ten staż. Masz dobre doświadczenie w byciu adminem? A miałeś gdzies taka rangę? Jak napisał Number ostatnio w czyimś podaniu, nie masz steama i dopiero 16 lat, nasuwa sie kilka pytań. Skoro miałeś admina to co to był za serwer lub serwery?! Skoro tu nawet nie umiesz dobrze złożyć podania! I kolejne pytanie to takie czy w ogole miałeś gdzies tego admina? Znajomość amxx to 8? Czyli umiesz pisać skrypty? Miły i kulturalny to moze i jestes ale z ortografia to troche na bakier bo 'pszegralem' dobrze napisane nie jest, odsyłam do słownika. Jestem na nie.

Na Nie:

Nigdy u nas nie grałeś

Ortografia na niskim lvl ^^

Brak znajomości regulaminu , jak na razie forum.

Sprawdziłem GT i twojego nicku nie ma w bazie, a wszystkie podobne łącznie maja ze 30h.

Zajrzałem także na cod 500k, patrząc na profil tam grasz, dlatego stwierdziłem ze się pomyliłeś i nie tu złożyłeś podanko.

I co się okazało? Tam tez nie grałeś, a podobne nicki nie maja 30h przegranych.

Jak koledzy wyżej też jestem na nie.

Pierwsza sprawa to link do GT.

Druga sprawa - nigdy na serwerze cię nie widziałem (jak twierdzisz grasz 5/6h dziennie więc powinniśmy choć raz się spotkać ale twego Nicku wgl nie pamiętam)

Dlaczego ty ? :Ponieważ jest teraz duża ilość cziterów,Malo adminow Chciałbym doprowadzić ten serwer do pożądku, jestem Miły i kulturalnym.

Widać, że nie grasz, ponieważ adminów jest teraz ~10 +Numerek. Cziterów też dużo nie jest a jak już któryś wejdzie to jest wyłapywany natychmiast.

Masz "pszegrane" 100-200h - to duża różnica. Tylko, że jestem pewien na 100%, że nie na tym serwerze.

Tak więc podtrzymuję moją decyzję.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...