sqN~ Napisano 15 Sierpnia 2015 #318654 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Nick : sqN~ Wiek : 16 Doświadczenie(w byciu adminem) : Dobre Znajomości AMXX(w skali 1-10) : 8 Staż w cs`sie : 6 Lat Steam/Non Steam : Non Steam Dlaczego ty ? :Ponieważ jest teraz duża ilość cziterów,Malo adminow Chciałbym doprowadzić ten serwer do pożądku, jestem Miły i kulturalnym. Czas jaki dziennie poświęcać na cs`a : 5/6 h Kontakt GG : 53650801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqN~ Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor #318656 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Zrobilem niedawno konto na forum ale mam pszegrane ponad 100-200h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VARKA Napisano 16 Sierpnia 2015 #318660 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Na NIE : -brak linku do gt -NS -nie widziałem cię na serwerze -piszesz post pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 16 Sierpnia 2015 #318661 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Nie pisz post pod postem, za to należy sie nagroda tj +1. Nie widze linku do game trackera, kolejny minus dla Ciebie. Chyba nigdy nie widziałem tekiego nicku na serwie, kolejny minus na Twoje konto. Piszesz ze jest mało adminów, jest ich AŻ 11, nie sadze ze jest to mała liczba ale spoko. Jak dla mnie to plusów tu nie ma, ewentualnie ten staż. Masz dobre doświadczenie w byciu adminem? A miałeś gdzies taka rangę? Jak napisał Number ostatnio w czyimś podaniu, nie masz steama i dopiero 16 lat, nasuwa sie kilka pytań. Skoro miałeś admina to co to był za serwer lub serwery?! Skoro tu nawet nie umiesz dobrze złożyć podania! I kolejne pytanie to takie czy w ogole miałeś gdzies tego admina? Znajomość amxx to 8? Czyli umiesz pisać skrypty? Miły i kulturalny to moze i jestes ale z ortografia to troche na bakier bo 'pszegralem' dobrze napisane nie jest, odsyłam do słownika. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakaszi Napisano 16 Sierpnia 2015 #318666 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Na tak : Przyda się taki admin Widziałem na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kita Napisano 16 Sierpnia 2015 #318667 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Na Nie: Nigdy u nas nie grałeś Ortografia na niskim lvl ^^ Brak znajomości regulaminu , jak na razie forum. Sprawdziłem GT i twojego nicku nie ma w bazie, a wszystkie podobne łącznie maja ze 30h. Zajrzałem także na cod 500k, patrząc na profil tam grasz, dlatego stwierdziłem ze się pomyliłeś i nie tu złożyłeś podanko. I co się okazało? Tam tez nie grałeś, a podobne nicki nie maja 30h przegranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 16 Sierpnia 2015 #318670 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Jak koledzy wyżej też jestem na nie. Pierwsza sprawa to link do GT. Druga sprawa - nigdy na serwerze cię nie widziałem (jak twierdzisz grasz 5/6h dziennie więc powinniśmy choć raz się spotkać ale twego Nicku wgl nie pamiętam) Dlaczego ty ? :Ponieważ jest teraz duża ilość cziterów,Malo adminow Chciałbym doprowadzić ten serwer do pożądku, jestem Miły i kulturalnym. Widać, że nie grasz, ponieważ adminów jest teraz ~10 +Numerek. Cziterów też dużo nie jest a jak już któryś wejdzie to jest wyłapywany natychmiast. Masz "pszegrane" 100-200h - to duża różnica. Tylko, że jestem pewien na 100%, że nie na tym serwerze. Tak więc podtrzymuję moją decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeN@T Napisano 16 Sierpnia 2015 #318674 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Na NIE: -NS -brak linku do GT -nie widziałem cię na serwerze PS: 10+ NumberOne adminów to nie jest mało jak na taki serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2015 #318678 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 @Kakaszi, oraz + 4 inne konta założone dzisiaj od godziny 1 do 3 w nocy na IP 87.211.12.12. Oczywiście ban na forum i odrzucenie podania. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2015 #318679 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Sierpnia 2015 #318721 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 800" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi