Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2015 #318526 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Mam pytanie odnosnie rozgrzewki czy jak juz ta rozgrzewka minela po okreslonym czasie i w tym momencie co mozna zmienic bron zabilem gracza ale to bylo po rozgrzewce i dostalem bana wiec sie pytam czy słusznie czy nie bo rozgrzewka minela skoro mozna bylo zmienic z noza na bron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 15 Sierpnia 2015 #318658 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Klase możesz zmienić 1 rundę po rozgrzewce, jak każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2015 #318699 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Ja nie pisze o zmianie klasy tylko o rozgrzewce ze po odliczneiu 3 sekund do konca rozgrzewki jest tam okolo 2 secundy aby zmienic szybko na bron krotka i zabic gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 16 Sierpnia 2015 #318718 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 O to mi chodzi ;D Nie można zmienić 2/3 sek przed końcem rozgrzewki na "broń krótką" i zabić gracza, dopiero w następnej rundzie, gdy zaczyna się rozgrywka z klasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Sierpnia 2015 #319446 Administrator Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Ban był dodany słusznie. Nie można wyciągać broni, jeżeli runda się jeszcze nie rozpoczęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Sierpnia 2015 #319447 Administrator Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 18 Sierpnia 2015 #319457 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi