VARKA Napisano 14 Sierpnia 2015 #318379 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (data i godzina):00:10 Nick admina/gracza, który zawinił: ReVolutioN Dowody: Sam się przyzna, bo stwierdził, że może mnie za to zbanować . Świadkowie:to samo co up . Uzasadnienie:A więc tak, graliśmy sobie na cod modzie 800lvl po czym wchodzi ten "kolega" i mówi chodzcie zagramy na kosy (było nas 4) ja się nie zgodziłem, bo byłem zdenerowany i nie chciało mi się . Po czym mówi mi, że jak nie przestane to polece no to mówie, że nie może mnie za to zbanować, a on wylatuje z tekstem, że może Dostałem kicka i napisałem mu, żeby się ogarnął bo skarge napisze i dostałem bana. Co prawda na 5minut, ale dostałem nie słusznego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReVolutioN Napisano 14 Sierpnia 2015 #318382 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jest godzina 00:10, wszyscy prócz cb zgodzili sie. Zdecydowala większość. Jednak Ty miales z tym problem. Każdy chciał grać kosy, ale ty miales zły humor i musiales postrzelac do bijącyych sie na kosy graczy... Zachowales sie dziecinnie. Ban byl słuszny, gdyż 3-krotnie Cie ostrzegalem i skickowalem. Utrudniając gre innym mialem prawo zbanowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VARKA Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor #318386 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Ja nikomu gry nie utrudniałem tylko sobie grałem, a ty nie masz prawa rozkazywać mi kim mam grać i jak Dziękuję, że się przyznałeś Ogólnie cię lubię, ale troszkę przegiołeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Sierpnia 2015 #318429 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Jest godzina 00:10, wszyscy prócz cb zgodzili sie. Zdecydowala większość. Jednak Ty miales z tym problem. Każdy chciał grać kosy, ale ty miales zły humor i musiales postrzelac do bijącyych sie na kosy graczy... Zachowales sie dziecinnie. Ban byl słuszny, gdyż 3-krotnie Cie ostrzegalem i skickowalem. Utrudniając gre innym mialem prawo zbanowac. Pokaż gdzie tak napisane w reg jest ,że gracz musi robić to co każdy ? Ban nie słuszny ,zamykam i daje OP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Sierpnia 2015 #318430 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi